![]() |
Re: geamuri elecrice pe berlina..
40 ron fara tva
|
am vorbit cu cei de la firma in legatura cu motoreductoarele si au zis ca se poate scoate pinionul de la manivela si se poate pune motoreductorul in usa in locul pinionului, mecanismul avand sistem de blocare nu poate fi deschis fortat
|
eu nu prea cred sa fie adevarat.bine ar fi sa fie asa dar tare m-ar mira faptul.
|
au zis ca trebuie sa fac o placa adaptoare unde sa cuplez motorul pe macara ca sa vina pinionul motorului pe dintii macaralei
|
ceva in genul cum a facut TAU.s-ar putea sa mearga ca sunt inguste.in vacanta sper sa am si eu timp de ale mele ca s-au dus dreacu,nu mai salta mai ales pe frig.le pun motorase de renault la macaralele alea sau modific macaralele originale de dacia ca pe astea le-a gasit dreacii.
|
avand in vedere ca un motor nou este 40 ron as face mai degraba adaptarea asa decat sa dau 112 ron pe macara si sa am probleme dupa cateva luni
|
Mi-am pus si eu geamuri electrice pe dacie am vazut aici pe forum si mi-a intrat in cap si nu m-am lasat pana nu mi-am pus si eu si merg super au costat destul de putzin noi noutze motorase de ford aduse de cineva cu tot cu butoane instalatia electrica tot numa sa adaptez motorasele pe macarale DAR PRECIZEZ CA M-AM CHINUIT SI AM BLESTEMAT SI AM INJURAT AM DAT SI CU PICIORU IN USA SI AM STRAMBATO DE NERVI E SUPER SUPER GREU DAR A MERITAT EFORTUL aduceti-mi aminte si va pun un filmuletz
bft la tuning la totzi:* |
cu cat ai ajuns cu totul?
|
Quote:
|
si eu am de ceva timp geamuri electrice si mai am un kit de vanzare daca e interesat cineva
|
Quote:
am vazut ca si tu cautai un kit dasta, acum cateva luni. |
da cautam si am gasit in februarie parca pe okazii la 280 ron si l-am achizitionat...si mai am un kit asemanator care l-am luat vineri si voiam sa-l pun pe spate dar din pacate nu am unde pune butoanele si m-am cam lasat pagubas...le dau si la combinatie cu fete de usi coustom sau un mp3 sau niste boxe
|
si la ce pret sunt pana la urma ? :P
|
250 ron
|
se gasesc pe dacia club sisteme de geamuri electrice cu 130 ron setul cu toata instalatia si butoane.mai precis sumt alte macatrale.merita.eu delea ma si sunt foarte multumit
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning