![]() |
Re: Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie
mai ales la 18 ani... :)
|
Re: Cum sa uiti o fata de care esti indragostit si cu care nu ai avut totusi relatie
Quote:
|
creaka a cam venit timpul sa mai scriu si io ceva p'acilea
vreau sa zic k..de atunci... am mai avut 2 relatii una adevarata...o perioada foarte mishto pe care nu cred k o sa o uit vreodata... si alta care na... in fine dupa astea doua relatii... mi-am dat seama ca inca tin la fata respectiva...ceea ce...mi se pare asa o chestie...oricum ideea e ca totusi... nici macar acum nu am reusit sa o uit de tot... Doamne multam ca dupa atata vreme...acu insfarsit sunt cu ea...ceea ce na.. aproape ca nu pot sa cred... si vreau sa zik k fata e super dragutza si-asa, da e si atat de rusinoasa...si oricum nushtiu daka e neaparat cea mai potrivita fata pentru mine dar stiu ca inca is "indragostit" de ea si ca o sa mai dureze ceva vreme... |
hahahaha...ce fraieri sunteti (bogdan si tudor) imi cer scuze ca va zic...dar ca un sfat prietenessc....dak vreti sa fiti o fata...doar dati-i de inteles ca vreti ceva cand va incerca sa "raspunda" respingeti-o in gluma da nu exagerati si o va lua ca un joc...pt k...dak le ziceti in fatza,,,,va iau de prosti (NU EU) pt k zice...asta tine la mine...fac ce vreau din el ;)
bineinteles ca nu toate sunt asa...cred...:p dar incercati :P |
La varsta asta....aproximativ 18 ani...e destul de greu sa uiti o anumita relatie cu o fata mai speciala, iti zic si eu din exeperienta , si eu am patit la fel, dar incearca sa treci peste sa gasesti alta fata , poate mai speciala , si o sa uiti cu timpul.
S-au dat sfaturi bune pe topicul acesta, incercati sa le puneti in practica;) ;) |
Quote:
|
Quote:
si cum s-a zis si mai sus..s-au dat nishte sfaturi bune pe topicu asta! oricum acuma problema e ca ... toata scoala isi baga nasu..toti ne imbarliga p unul la celalalt.... si chestia aia cu ..daca exista incredere nu conteaza..e adevarata da na doar partial, ca orice chestie te pune asa putin pe ganduri...si invidia asta ii cata cam mare... bine k acu se termian scoala:D:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning