Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - DGH Fra///M (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/31937-e30-dgh-fra.html)

Pieton 13-02-07 19:28

Re: Dgh

Sunt constient ca o sa-mi sara toata lumea-n cap... dar dupa parerea mea i-ar sta mai bine cu faruri, semnalizari si stopuri smoked ;) In rest No Comment! :D Ai pe el tot ce-ti poti dori la un urs... :-) Succes!

mertan 13-02-07 23:05

inainte de 3.8 a fost 2.0 is m powah.

mertan 18-02-07 15:35

ce scrie pe un site... http://www.protv.ro/stiri/divertisme...ima-de-m5.html

un comentariu..... il puteti vedea si voi... " txa
de doruletz (17 februarie)

txa a facut istorie la cursele de masini pe cand dgh e un part de masina o stiu mai bine ca sta in fundeni plis ca nu are dgh-ul banii lui marius e un amarat de taran :))care nu iese cu fetele in oras ca sa aibe bani de bagat in masina:))"

mertan 18-02-07 15:35

pt mine dgh este mai tare ca txa... parerea mea

ZerO_CooL 18-02-07 16:41

Si DGH si TXA sunt doi ursi foarte tari... si eu cred ca asta conteaza mai mult decat care dintre ei e mai bun. Comentariul ala n-are nicio valoare, multi vorbesc din invidie sau in necunostinta de cauza.

Luigyy 18-02-07 17:31

salut scuzatima ca intreb, sthyu shy eu ca TXA are motor de 3.6 m5 de 315 cai stock shy am vazut pe site la pro TV ca cu tot cu NOS shy cip are 490 , akma DGH are 3.8 de 340 cai stoc da cu toate modificarile care le are cati caluti scoate daca se poate spune ca-s curios .
MULTUMESC shy bafta in continuare DGH

Sandel 18-02-07 18:59

Quote:

Originally Posted by mertan (Post 756663)
pt mine dgh este mai tare ca txa... parerea mea

de unde sti tu ca este mai tare dgh?

Luigyy 18-02-07 19:05

pai pe tema celor 2 ursi dgh shy txa sa discutat f. mult daca citeai pe topicul lui txa care a fost sters , vedeai pe acolo pe undeva ca dgh are motor de m5 3.8 txa de 3.6 shy dak te intereseaza wrc tot 3.6 . Scuzati-ma dak am fost offtopic

Sandel 18-02-07 19:10

deci txa nu a fost sters. daca nu sti ce sa inanplat nu vb dar nu era vb de wrc aici el nici macar nu se prezinta la curse in ultimul rand eu nu am nimic cu dgh dar eu tot txa cred ca e mai tare si o sa vada toata lumea intreaba-l pe dgh daca il cunosti ce motor avea cand txa avea 3.5? nu vreau sa jignesc pe nimeni

D G H 18-02-07 19:22

Fra-m:re:Sandel

eu am facut acest nume nu l-am luat de la altu asa ca nu cred ca conteaza ce motor aveam atunci,oricum stai linistit ca tot M aveam dar mai mic

Luigyy 18-02-07 19:28

Nu il cunosc pe proprietarul ursului dgh pt ca eu is din iasi , shy cu toate ca nu-i cunosc nici pe nasi nici pe marius stiu cate ceva despre bmw-urile lor . nu conteaza ce motor avea atunci , conteaza ce are akma si 3.8 ala de m5 rupe asfaltu shy cred ca mai are shy el cip , alea alea, dar nu sthyu cati cai are cu toate astea ,asa ca nu pot sa spun ca e mai tare ,dar nu uita txa are si NOS. Oricum ambii is super tari !!!!

Luigyy 18-02-07 19:31

imi place mult DGH pt ca nu a fost laudat ca alti ursi , shy a demonstrat ca este o masina f.tare . Nasi nu te supara ca te intreb da tu nai NOS nu ?

Sandel 18-02-07 19:37

Re: Fra-m:re:Sandel

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 757063)
eu am facut acest nume nu l-am luat de la altu asa ca nu cred ca conteaza ce motor aveam atunci,oricum stai linistit ca tot M aveam dar mai mic

el asa a cumparat masina ca nu o are de noua si dac nu sti i-a mai schimbat o data motorul de 3.5 si nu conteaza nr de imatriculare ci caii de sub capota dar asta o sa se vada care e mai bun si daca esti mai bun bravo tie eu iti admir masina dar sunt fan txa care acum 5 ani era taticul curselor cand tu erai la un alt nivel

dj16xxs 18-02-07 19:51

Re: Fra-m:re:Sandel

Quote:

Originally Posted by Sandel (Post 757095)
sunt fan txa care acum 5 ani era taticul curselor cand tu erai la un alt nivel

conteaza cine ai fost sau cine esti???...masinile in momentul de fata sunt doua super masini si tehnic si estetic!!!...amandoi proprietarii ar trebui respectati pentru cine sunt si pentru faptul ca investesc in masinile astea!!!parerea mea ca cei neavizati sa se abtina iar cei care au ceva strict personal cu unul dintre cei doi sa-ti exprime parerea in alt parte!!!...
mie personal imi plac amandoua masinile....

bebe no1 18-02-07 20:39

fratilor nu i stricati topicu la baiat aici este vorba de ursoiu dgh nu de alt urs pentru mine dgh ul este cel mai tun urs si nu ma laud dar chiar am mers cu el pacat ca pe scaunul din dreapta si am vazut un pic din ce poate salut si bafta la toti

All times are GMT +2. The time now is 06:53.

- Copyright 2026 4Tuning