![]() |
1 Attachment(s)
:D
|
2 Attachment(s)
masina mea preparata de xxdadixx !! i love it :hug:
|
1 Attachment(s)
am facut si eu un vwbus
|
2 Attachment(s)
masina lu' catanos :arrow: preparata de mine
|
1 Attachment(s)
un mic upgrade la varianta lu tng
|
acum nu mai poti pune 2 numere.... :(
:D |
multumesc lacerEvo,chiar nu pre` imi iesise treaba cu astupatu' numarului din bara.
Geamul era destul de negru asa...dar fie.. :P :) |
Re:
Quote:
|
:arrow: PLS DIN TOT SUFLETU,CARE`MI FACE SI MIE MASINUTZA ASTA?? PLS!!!
E vorba de un >>>renault clio williams<<<,editzie limitata,,si cica are vreo 150 cp,o vinde un tip din Italia,cu 2000 E neg,si cred ca merita!Vreau sa vad ce potentzial are!!! PLS...care poate sa`i faca ceva finutz si accesibil...o janta,spoiler,un far,un geam colorat,un prag acolo....plsss |
:arrow: PLS DIN TOT SUFLETU,CARE`MI FACE SI MIE MASINUTZA ASTA?? PLS!!!
E vorba de un >>>renault clio williams<<<,editzie limitata,,si cica are vreo 150 cp,o vinde un tip din Italia,cu 2000 E neg,si cred ca merita!Vreau sa vad ce potentzial are!!! PLS...care poate sa`i faca ceva finutz si accesibil...o janta,spoiler,un far,un geam colorat,un prag acolo....plsss http://img85.exs.cx/img85/1126/renau...iams8ok.th.jpg |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
:lol: :lol: vezi ca ... geamurile dp partea stanga sunt cam... \"desaturate\" :) :lol: :lol: :P
|
:arrow: Yuuuuhuhuhuhu!!! I Love It!!!! I`ll Buy !!! Thxxxx very Much TNG!!!! Cu prima ocazie cand ne intalnim te bag in coma alcoolica!!
Santos.....Nu Te Bagi Si Tu Ca Te`am Vazut Mare Maestru!?! |
Ma bag , cu o singura conditie... (ca tot ai bani sa-l bagi pe TNG in coma alcoolica- 3 beri) ai bani si de o pizza la (EPoX stie , pizza aia care mi-a placut mie cand am fo la iasi :D EPoX need some hlp bro` cu numele :D)
pfff , aprindem tigara... si ... sa inceapa magia.. :D |
Re:
Quote:
Quote:
:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning