Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Matiz Oradean (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/31813-matiz-oradean.html)

Dr3adLorD 13-02-07 20:07

Re: Un Matiz Oradean

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 748000)
mai ce sa zic ...fura ochii cand treci pe langa el ......mai ales cu ce ai de gand sa ii faci .....iti pun si tie acceasi intrebare care am puso la mai multi ...
DC MATIZ?

Din pasiune pentru masina pe care o detii ! DAk omu avea Corvette poate si-l prepara pe ala. :D

tavisor 14-02-07 12:57

3 Attachment(s)
noul meu dvd,nu e ceva firma cu renume dar principalul e ca merge)))),mai am vreau sa-mi bag un monitor pe plafonul masinii pt pasagerii din spate.Principalul e ca citeste orice cd,dvd,ma pot uita la filme de calc))))))))0

Dr3adLorD 14-02-07 17:34

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 749315)
noul meu dvd,nu e ceva firma cu renume dar principalul e ca merge)))),mai am vreau sa-mi bag un monitor pe plafonul masinii pt pasagerii din spate.Principalul e ca citeste orice cd,dvd,ma pot uita la filme de calc))))))))0

sooper frumos

Dumitru Cristian 14-02-07 18:14

Super fromus!! Bafta in continuare! Ce ai la motor, nu l-ai modificat si pe el?
In spate mai bine pui DVDul in tetiere parerea mea:D.

Loukas 14-02-07 20:47

Hmmz....super tare...dar eu zic sa nu te cam dai in vant dupa dvd in spate...fiindca ala nu se poate masca noaptea si nu stii ce "binevoitori" trec pe langa masina si in 3 min ramai fara el. Astea din parasolare se mascheaza ca le pui sus si gata..nu se vede nimic. Daca nu ai alarma cu gps , nu are sens :-)

tavisor 14-02-07 22:26

Quote:

Originally Posted by Loukas (Post 750064)
Hmmz....super tare...dar eu zic sa nu te cam dai in vant dupa dvd in spate...fiindca ala nu se poate masca noaptea si nu stii ce "binevoitori" trec pe langa masina si in 3 min ramai fara el. Astea din parasolare se mascheaza ca le pui sus si gata..nu se vede nimic. Daca nu ai alarma cu gps , nu are sens :-)

m-am gandit la tot nu se va vedea nimic ca va iesi din plafon(va cobora din plafon) si va fii in mocheta neagra tot,Ca in tara asta daca ai ceva frumos te cam invidiaza vecini

Dr3adLorD 14-02-07 23:52

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 750242)
m-am gandit la tot nu se va vedea nimic ca va iesi din plafon(va cobora din plafon) si va fii in mocheta neagra tot,Ca in tara asta daca ai ceva frumos te cam invidiaza vecini

DA man , bine zis cu vecinii si ai grija cine citeste pe aici pe forum sa nu-ti doreasca raul. Multa bafta . :-)

Dr3adLorD 14-02-07 23:52

Auzi Tavisor nu esti in nici un club auto ?

tavisor 15-02-07 07:40

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 750355)
Auzi Tavisor nu esti in nici un club auto ?

momentan NU dar vreau sa intru intr-un club din oradea wsr

Dr3adLorD 15-02-07 09:50

Nu ajungi la 4tuning day ??:-)

tavisor 15-02-07 22:25

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 750738)
Nu ajungi la 4tuning day ??:-)

din pacate nu ca nu va fii gata numai pe 1 mai

Dr3adLorD 16-02-07 10:13

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 752119)
din pacate nu ca nu va fii gata numai pe 1 mai

Ok am inteles. DAr nu vii nici macar fara masina sa vizitezi ?

Dr3adLorD 17-02-07 12:25

Auzi man oare merg jante pe 14" fara nici o modificare ??? :-) Cred k intra tu ce zici ?

MARI_NSL 17-02-07 12:37

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 749315)

maraf rau .. dvd acolo la parasolar...misto ..bafta

tavisor 17-02-07 17:36

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 754688)
Auzi man oare merg jante pe 14" fara nici o modificare ??? :-) Cred k intra tu ce zici ?

nu stiu omule sincer , dar nu prea cred ca o sa iti frece , dar depinde de ce cauciucuri pui pe ele , bafta .

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning