![]() |
parerile sunt impartite... e ceva normal! Nu exista nici o masina care sa satisfaca toti oamenii in acelasi timp!
Cand e vorba de aspect nu prea poti sa argumentezi decizia luata... ca na! asa sunt gusturile! Nu poti sa-i bagi nimanui pe gat o calibra (sau un e39) daca respectivului nu-i place... Si d-aia toti fac ce fac si ajung tot la motor, la un potential tuning... Nu poti sa te rezumi doar la aspect cand alegi o masina (poate doar in cazul in care ai 14 masini din clase diferite si iti mai iei una sa faci 15)! |
Am votat BMW! dar nu pot sa mint ca nu am fost influentat si de faptul ca am avut BMW si de motorizare.Sincer, eu ash fi facut comparatia Calibrei mai degraba cu seria 6 a BMW-ului (chiar aia veche) ca sunt mai apropiate ca forma; si atunci sa vezi cum castiga zdrobitor alegerile BMW-ul! :D
|
aR99bMw mie imi palce mai mult calibra
si stiu la 15 ani mai multe decat stiu multi la varsta asta poate chiar mai multe decat stiai tu la 15 ani apropo tre sa fac 16 :lol: :lol: :lol: |
Sincer mie imi plac ambele masini .......bine ca se gasec piese de tuning peste tot, nu ca la mine la ford mondeo numai jeguri :cry:
|
si in final sa ne uitam la POLL :shock: ...A castigat BMW-ul ! :) :D
|
Eu zic ca ar fi mai bine k el sa decida ce masina il reprezinta.....Calibra e buna dar tot mai bun e un BMW......Nu cred ca noi putem sa-l influient-am prea mult....Daca lui îi place un Calibra f.bine...daca BMW si mai bine......BMW power under the Hood!!!!!!!!!!!!PEACE...
|
deci vedeti si voi cat de strans este aceasta decizie/POLL, aceasta dilema o am de mult timp.
|
Cele mai multe voturi pt. ......................?
Un vot ferm de la mine pt. PISICA e36 Traiasca BMW-ul |
la aspect clar calibra...si la aerodinamica....ii mai buna calibra parerea..mea..si e 36 are forma faina..dupa mine modelele e 36 sunt cele mai reusite..calibra are o forma mai sportiva..si intradevar calibra este si mult mai ieftina.. :D
|
Re:
Quote:
|
mey sa fie ce rasturnare de situatie .. :)
BMW power ! :peace: |
eh, 4 voturi acolo... :roll:
|
io's pentru pisicuta, imi place cai mai patratzoasa numi plac astea aerodinamice ca parca le tunezi mai greu nu sjtiu ... asja mi se pare ...
deci votu meu ii la E36 |
Re:
Quote:
|
SALUT !
1 Attachment(s)
hmm...tough choice :)) ai ma ce dreq cand spui BMW spui TOT....... that's livin' .....BMW all the way man.... :shock: :oops: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:36. |
- Copyright 2026 4Tuning