![]() |
Re: Noua Limuzina Dacia :)
vai doamne ce monstrii....si-au batut joc de masini sa dea draq in ele ... zici ca e cort ultima nu masina :)))))))))))))
|
aia visinie?? nu ?? chestia e ca masinile sunt facut in fabrik dar incercarea aia de cabrio din dacia sport a esuat ! Dacia 1310 Cort
|
kitch total aia mov, desi ideea e foarte buna si ar arata bine masina, dar o strica mult finisajele...si mai ales "jantele" :(
|
ce a tziganit-o omu :( pacat de ea , ca daca o facea calumea iesea ceva ! asa ...capace cromate...ochelari la faruri ...buzunarele de la usi sunt montate invers...prelata e vai de mama ei ...bullbar..
|
subscriu si eu la parerile legate de cea mov.SI-a cam batut omul joc de ea.Nu poti face asa ceva unei dacii.Mi-e mila de ea.Oricum sincer pacat de sportiva ca nu merita decapitata.
|
pacat ca a avut decat bani omul, nu si gust, caputea sa scoata ceva fruuumos din ea. oricum, e de apreciat bordu de CN da ar fi dat mai bine asta nou...de pe daccile "zambetu lu iliescu"
|
1 Attachment(s)
Da ce are ma Dacia neagra?Am avut si eu Supernova Neagra
|
nu are nimic ca dacia sa fie neagra dar lumea se refera la cea decapotabila care a iesit aiurea rau.nu are nimic frumos pe ea in opinia mea
|
Quote:
era de vanzare pe ceva site...cerea vreo 5000euro pe ea... |
au fost facute cateva bucatzi ..in piteshti sunt mai multe
|
Doamne ce suferinzi....
Nu inteleg oamenii astia care vor sa se dea in spectacol chiar daca ei merg in sosete. Unii ar trebui sa-si vada lungul nasului si sa faca ce trebuie sa faca cu o dacie sa se plimbe dintr-un loc in altul fara a atrage prea mult atentia cu tobe sport si scarturi la semafor... Daca ar fi si aia din Monaco macar pe jumatate de basinosi cat sunt posesorii nostri de dacii ar sari totu in aer. No offence to DACIA owners... |
cand o sa se traiasca shi aici ca in Monacao poate atunci nu or sa mai fie dacii la semafoare.....sau cine shtie..
|
Stai linistit ca nici aici nu se traieste rau sau n-ai vazut poza in care sunt 2 Lamborghini la semafor?
|
da dar sunt contrastele mult mai mari aici
|
2 Attachment(s)
dacia-bmw..chiar arata ca seria 3 din fatza
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:32. |
- Copyright 2026 4Tuning