![]() |
Re: BMW 3.16 E36 vs. VW GOLF III 1.9 TDI?
Quote:
Decat gandire de posesor de BMW care nu baga un ban in consumabile de top, care umbla cu anvelope sh prin care se vad sarmele sau care isi cumpara piesele aftermarket cele mai ieftine mai bine un posesor de logan, ala macar isi face reviziile vrei nu vrei la un service autorizat. Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
vand una bucata pisica peun logan...ofer diferenta!!!
ca sa fiu on pt colegu` opteza pe ce`i place la copil...eu unu as alege un e36 18is,dar sa sti ca asta consuma ceva mau mult decat un vw....dar trebuie sa ti cont ca un bmw este un bmw!!! nimic nu se compara cu placerea de a conduce un bmw....iar la copil sigur ii place un bmw...ai si comparatia la 2 masini stok... |
Ce e asa multa plecere in a conduce un cazan de acum 20 de ani ?
|
l-ati ajutat pe om in a lua o decizie de l-ati omorat :))
i-ai la copil ce-i place, dar ia-i golf 3 diesel ;) iti spune un fan e36 de cand era copil de 11 ani, si si-a luat un vecin chirurg la bloc e36 nou nout alb, in '91 :D de ce golf 3? e simplu: - e incepator in ale soferiei, si e mai buna tractiunea fata - banii de buzunar ii sunt limitati, si-atunci e bine sa-i ramana si de un cico cu gagica, nu sa pompeze benzina in pisica - la optiuni e apropiat de e36 (nu fac lobby la e36, dar la dotari bate loganul 2012 si golful 2004 lejer :D ) - iarna ii va fi mai usor s-o stapaneasca - cuplu mai bun pe 1.9tdi vag decat pe 1.6i bmw daca ai fi intrebat de un 318is, sau un 320 e36, indiscutabil era prima optiune. colegul care a spus ca la coupe'uri e trapa in dotari standard, nu stie ce vorbeste :D standard pe e36 e doar abs, oglinzi electrice, servodirectie si cam atat |
Quote:
E o diferenta (mica) intre a fi manelist (asa ca tine) si a asculta manele. Manelistul este o specie de roman, un fel de cocalar, care se comporta ca atare si care se manifesta la fel. Nu am zis ca asculti manele, poate ca asculti populara sau house. Tu esti manelist prin felul cum te comportii, cum vorbesti, si cum tratezi colegii de forum. Prin felul cum ti-am raspuns mai sus am devenit si eu manelist dar trebuia sa o fac. Loganul tu l-ai adus in discutie. Quote:
|
Quote:
scuze....plasticu din 2012 ca doar plastice mai sunt acu! |
Quote:
|
Quote:
Sper sa nu fii atat de cocos, incat sa-mi mai si raspunzi. |
Quote:
suferiti de voi cu masinile noi....dar suferiti deageaba;) |
Quote:
Quote:
|
sunt sigur ca cine cauta sa cumpere un E36 sau golf 3 tdi are deja bani de o masina din 2012 insa nu ii plac plasticele, electronica si mirosul de nou din masina si vrea sa se chinuie cu o masina la care tot timpul obligat fortat trebuie sa tot schimbi cate ceva.
:) sunt prosti rau astia care cumpara masini noi atat timp cat astea fabricate pana in 2000 sunt apogeul la design, tehnica, performante, imagine, manevrabilitate, all in one si ceva peste. eu nu stiu de ce dacia, bmw sau vw tot scot masini noi in fiecare an, se chinuie aia sa le faca tot mai sigure, sa se 'conduca' practic singure cat timp astea vechi sunt cele mai cele. sper sa nu citeasca si ei topicul asta si sa inchida rapid fabricile. :) |
Quote:
cat despre oamenii care au bani de 2012, dar isi iau masini la care "sunt fortati" sa schimbe piese, eu ma numar printre prostii aia :D [bineinteles, cum nici eu nu l-am crezut pe omu' cu e46 si e92 si 600 sel (wtf??? e46, e92, adica masini...si 600 sel???? masina de cioropina cu impresii de nutu camataru'???), poate nici tu nu ma crezi, si poti arunca un ochi prin threadurile unde mi-am mai vandut din cazane :) ] ador sa-mi fac masina cu mana mea, sa-i pun eu ce trebuie si sa ma bata soarele in cap de dimineata pana seara, surubarind la masina veche, iar seara sa intru in casa cu ranjetul tampit pe muian, de multumire. asta e farmecul "cazanelor". sa scoti dintr-o cascaraveta de masina, una dupa care sa intoarca pasionatii capul, pe strada. si chiar n-ai vazut ca tendinta constructorilor auto este sa faca masini de cacat, pline de plastic, pret de achizitie infim si servisare si piese exorbitante, pe care le ia rugina in 3-5 ani, si in care fac greierii concerte rock la fiecare drum? spune-mi ca n-ai observat asta :D |
stai linistit ca eu nu vorbeam de acei 5% nebuni pasionati de masini care au bani si dupa ce o cumpara mai investesc de 10 ori valoarea initiala si fac astfel dintr-o masina veche o bijuterie estetica, vorbeam de cei multi care cumpara acea masina veche din motive de buget si pana nu cade portiera in strada sau nu isi pierde roata pe drum nu schimba nimic la masina.
oricum si din cei 5% cred ca sunt destui care mai au cel putin inca o masina cu mult mai noua si mai sigura cu care umbla toata ziua si cu 'bijuteria' mai mult numai la zile mari. cu topicul asta e clar, vrei ceva putin mai ieftin de intretinut si fara emotii ca iti vezi apoi copilul la stiri, alegi tdi de la vw, iti place sa arunci cu banii dupa copil si adori senzatiile tari romanesti atunci cumperi un bmw si te rogi zilnic sa ajunga acasa copilul intreg. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning