![]() |
Re: Initiativa
parerea mea cu locatia d la combinatul d la brazi nu e buna din cauza urmatoarelor motive:1-pe acolo trec cisternele cu carburant ceea ce ar duce la scaderea profitului fabricii in acea zi 2-soseaua este km ingusta 3-spatiu insuficient pt spectatori pt k gardul in stanga se afla aproape lipit d sosea iar in dreapta este teren agricol deci... iar 4-la cateva sute d metri se afla depozitele Dibo acolo isi are sediul o multime d firme renumite ceea ce ar ingreuna aprovizionarea acestora d acolo si mai sunt o multime......stiu asta pt k eu locuiesc exact acolo...deci parerea mea e sa cautam alta!!!
|
Dar de locul de la marginea orasului , de pe langa Carrefour & stuff ? Am inteles ca prin 2008 se va construi un mall cam cat Metro si Practiker la un loc ... si poate odata cu mall-ul , or turna si ei 450-500 de m de asfalt , sa fie loc si de franare ... nu stiu sigur care e treaba , insa o sa ma interesez de mall , poate fi un potential sponsor ...
Numai bine ! |
doar_eu..si krezi k 450-500 metri....ar fi suficienti pt o legala???...aloo..pushtiu....linia in sine e de 402 metri...+ distanta de franare...
mashina de 115 CP prindea la 402m in ju de 160km/h!!!...ghici distanta de franare...(ai tema:)..) ..mashina mai puternik....automat creste distanta de franare... la o legala...se vb de la 1 km in sus...zic yo... |
Kraven , da-mi si mie timpul in care masina de 115 cai face 402 m .
|
chiar krezi k am stat sa cronometrez??...n`aveam si je ce face...
|
Cat OT ... ma rog, chiar vroiam sa calculez un timp de franare...insa eu cred ca 82 de m e o distanta suficienta pentru a frana, astfel incat sa nu fii nevoit sa tocesti gumele !
Mai mi-ar trebui date(de ex, coeficientul de frecare dintre roti si asfalt, chiar daca e intre 0 si 1) si niste formule , nu gasesc in copiatorul de fizica(memorator, tot aia). Alte locatie ar putea fi pe la Bucov, nu era pe acolo o strada lunga-lunga ? Cand eram mai mic , ma duceam pe acolo cu parintii si tin minte ca dupa parcare , era o strada , care "tinea" ceva-ceva. Parcarea , de asemenea , tin minte ca era mare si ea. Ca sponsor , ar fi Alexandrion si MoDeco , sau ce firma e cea de adezivi . Principal sponsor ar putea fi LukOil , care poate da si benzina pe gratis :D. In fine , cu putin noroc , poate se rezolva ceva ! Ce-i drept , trebuie si alergatura mare ! Pushtiu se opreste din visat ! Numai bine ! |
Quote:
ai zis`o bine p`asta...visezi cu ochii deschisi`....trezeshte-te la realitate.... dak era asha de ushor...o organizai si u...nu krezi??....de`ar fi asha de ushor...am face kte o legala pe week`end drq...!! get real kid!!... 85 m de franare?...esti nebun .....nu mai zic nik drq...n`are rost ...iti urez un real keep dreaming!! |
distanta minima trebuie sa fie 800 m ! 400 accelerare si 400 franare...
nu mai calculati pt ca , calculati degeaba ;) doar_eu nu mai visa cu sponsorii astia ca e treaba serioasa aici ;) |
Quote:
visatul e bun dupa parerea mea. inseamna teorie. practica e cea care omoara... |
Quote:
|
<<Mai mi-ar trebui date(de ex, coeficientul de frecare dintre roti si asfalt, chiar daca e intre 0 si 1) si niste formule , nu gasesc in copiatorul de fizica(memorator, tot aia)>>
tare ,mi a placut asta . bafta la calculat si ai grija sa nu dea cu virgula!:) |
1. voi vedeti orice firma sponsor... nu oricine se baga !
2. cam 1 km de lini drepta trebuie -ca idee, vezi la diferite teste la masini fac si distanta de franare de la 100 km/h. 3. 0-402m cam 14sec o masina medie. eu asa stiu 4. visati, ca cica face bine, doar sa nu va doara cand va treziti 5. nu sunt carcotas, dar vreau sa fiu realist 6 imi pare rau, dar sunt sceptic in privinta organizarii. si pt ca nu avem cine sa se ocupe si pt ca avem de luptat. |
Quote:
Franarea dupa 400m se face cu frana de motor ca sa nu rupi nici gumele, nici asfaltul si nici sa risti sa-ti fuga masina aiurea cum s-a mai intamplat cand au pus baietii frana brusca si au derapat... Deci frana de motor e mai eficienta decat cea de picior. |
Quote:
|
Saintdick....u zici k la noi aici este mult potential....
asha o fi , dar knd ajungi sa umblii dupa acte...iti piere toata speranta cu potentialu` asta.... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning