![]() |
Re: Bmw M5 E34
cine poate aduce asa ceva...adica tot setul ca pedale am dar nu e problema ca le schimb. florin?
|
si eu sunt interesat :) asteptam o lamurire eventual si un pret
|
Quote:
|
|
Bravo si felicitari pt alegerea facuta. Tot respectul;). O sa iti urmaresc topicul si modificarea masinii cu cea mai mare placere si sper sa ai grija de ea si sa nu iti faca nici o problema. Sunt zvonuri despre e34-le din Sibiu care a primit organe de M5 3.8 de care zicea TFSI cum ca a pus acu pe 300kmh. Din pacate tipul la care a vandut masina, in Buc. a bubuit motorul, pacat de el. Mi ciuda ca nu am putut sa il vad niciodata sau sa-l aud...
Inca o data succes in continuare. |
ms la fel........hmm pakat sa bubuie un motor ca ala .....dar dc a bubuit ..sigur a avut o problema tehnica inainte ca un M POWER nu bubuye asa usor ...astea sunt motoare de la ti la taiere de scanteie ....si se simt cel mai bine .......pana se inroseste galeria ......orcum pakat de el ..
|
dc a scapato din a-5 in a1-a ..e clar
|
un fel de frana de motor fatala
|
Cam tarziu postez dar... 5500e?????????????!!!!!!!!!!!!!! Pai e POMANAAAAA, frate doar e M5!!!! E original M5 nu? Sau e doar motor+anexe?
|
un m5 e34 se vinde intre 2000 si 10000,depinde de km si propietari;), un break intre 7-8 rablagit pina la 12-13 in stare exceptionala,...
|
da imi place este vechi dar este o gam foarte buna de la BMW din perioada aceia .........oricum mere shi acuma .....mai ales dac este ingrijita .......valeu .zboara;)
|
Bog mai zine ceva
|
Sunt mandru ca sunt roman....numa romanu poate sa repare un motor de M5 pe marginea drumului... TRAIASCA ROMANIA!!!
|
pune mai multe poze..:P..si ceva filme....:D..
|
frumoasa masina!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning