![]() |
Re: vind contact cu cheie corsa c
vans di cheia separat care e completa la 80 lei.
|
Re: vind pentru astra g
7 Attachment(s)
salutari.ultimele repere din lista disponibile.spalatoarele de far s-au vindut si butoane incalzire deasemenea
contact cu cheie si incuietori astra g-60 lei cric complet-100 lei husa cu cric 80 lei husa simpla 30 lei mufa pt pini-30 lei mufa pt prelungire la HU-30 lei pompa spalator-60 lei releu spalator-60 lei buton avarii-35 lei motoras far 40 lei module incalzire-90 lei setu switch pedala frana-35 lei buton oglinzi-40 lei teu simplu pt spalator-55 lei teu cu furtune-70 lei senzori temp.ext-30 lei lampi manere 20 lei bucata sau 2 buc la 35 lei buton 2 geamuri electrice 35 lei |
valabil.adaug si un bloc de lumini fara buton de proiectoare la 35 lei
|
cheia valabila
|
valabil
|
valabil.
|
Re: vind difuzoare si suport ochelari astra g
valabil la difuzoare.pret redus.
|
la multi ani!!
valabil si pentru 2013! |
3 Attachment(s)
pun o poza cu vasul actual de expansiune si mai adaug un motoras de oglinda stinga la 30 lei
|
anunt valabil
|
salutari.tot ce tine de spalatoare s-au dat.raman valabile celelalte repere din anunt!
|
s-au mai dat modulele de scaune si cheia de astra h.
|
salut m-ar interesa husa pentru baterie si becul de la plafoniera daca este de bertone si daca merge pe cabrio! ms anticipat
|
sal.husa de baterie nu mai este la cu becul de plafoniera nu stiu la care te referi.daca te referi la plafoniere mai e disponibil doar cel negru si nu cunosc compatibilitatea dar trebuie sa mearga.
numai bine! |
Salut! Mai aduci cumva spalatoare pentru faruri? In caz ca da, da-mi te rog un PM, sau tot aici un pret pentru intregul kit + manopera, ca am vazut ca le si montezi...Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning