![]() |
Re: Astept si eu niste raspunsuri
Temoprizarea la plafoniera se poate face printr-un condensator 12v si undeva la peste 30 de milifarazi.Am avut unul de 50V si 22 MFR si l-am testat cu un LED de pozitie vitan, m-a tinut destul de mult.Ideea e ca daca pui becul de la plafoniera nu il tinea decat vreo 1-2 sec aprins la max si dupa asta il stingea treptat dar rapid.Problema era in felul urmator:condensatorul era cat un condensator audio(marimea):lol:
|
era rollsu' prost:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu a luat FOC!
|
de unde primul oltcit ? credeti ca uzina craiova a dat asa spre vanzare primul model scos ? l-a vandut lui si nu l-a luat Ceausescu care avea cate un model din fiecare masina ... si normal prima masina scoasa din fabrica.
|
nu uitati ca si oltcitul cabrio tot pentru ceausescu a fost facut...deci...e clar ca primul oltcit tot pentru el a fost.
|
tre sa modific ceva dak vreau sa pun la bara de torsiune fata cate 2 rulmenti? sau nush cati dar am inteles ca se pot pune cate 2...tre sa modifici ceva? k e desfacuta si tre doar sa-i pun si...nush ce sa fak sa mai cumpar inca 2 rulmenti sau sa ii las asa? ms;)
|
mai cumpara 4 si tai din garnituri ca sa`ti intre capacele ;) pui cate 4 pe fiecare bara
|
cuzineti, segmenti.... cat costa??? :(
|
depinde de producator, si de calitate...
cuzinetii + segmentii...de la 150ron.....la 500ron sa zicem, depinde cati bani ai |
cuzineti nemtesti 150 lei segmenti cam 100 lei
|
cum se poate regla cablul de ambreaj?? de cand am montat cutia in 5 imi tine ambreajul sus de tot...la jumatatea pedalei in mers pot sa schimb vitezele fara probleme....de unde se poate regla??
|
Sal,vezi ca sub bord ai la cablu de ambreiaj un filet cu cap patrat(cheie de 10 fixa) si mai ai o piulita cu cheie de 17 sau nouaspe care tre sa o slabesti si apoi cu cheia de zece dai ca si cum strangi,sa mearga in jos.Si tot asa,probezi,mai dai pana-ti place.Bafta.
|
am un prieten care ma tot bate la cap ca imi aduce de dincolo un citroen visa gti si sa imi arunc oltcitu si sa folosesc visa.acuma eu mam gandit la altceva as vrea sa pun motoru de pe visa pe oltcit. se poate face chestia asta?si cum fac cu rar-u atunci daka ii schimb motoru?
|
scoti placuta cu seria motorului si o pui pe celalalt motor.Eu asa am facut.:idea:
|
Quote:
|
pai e dif intre motoare..
asa imi pun unul de .. alta masina.. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning