![]() |
Re: Dacia Nova 1.8 16v
Cum am mai spus....nici nu se pune problema de performanta pe aspirat.
|
Aveti dreptate vis a vis de tuningul exterior.Sunt impresionat de ce vrei u sa faci.Bafta si spor la treaba
|
bravo trage f misto pentru "o nova".se aude frumos la lucru.sa o stapanesti sanatos
|
Deocamdata nu trage atat de frumos pe cat mi-as dori.....la masina asta sound-ul face toti banii.Iti da impresia ca ar avea peste 200 de cai.Si cand colo surpriza...doar 136.
|
Quote:
cand l-ai luat l-ai desfacut ? ceva probleme ? la achizitionarea unui motor similar si la fel ca al tau la ce trebuie sa ma uit ? ce pompa de benzina folosesti ? ai schimbat furtunele de benzina ? (ai pus unele mai groase?) |
a inceput aew=ul sa faca sapaturi :D
|
AEW`ule pacat ca nu ai venit sambata la intalnire, il vedeai pe viu :D
auzi FLY... "unde-i baiatu cu nova ? il vreauuuu" =)) =)) |
Quote:
deci sti ce trebuie sa faci la 5 ca sa mai ai vreo sansa :P |
Pe motor am dat 700 euro...si nu l0am desfacut...urmeaza...niste upgrade-uri.
IN stare buna il gasesti pe la 700-800 Ce este sub 100 de mii de km...mai scumpuletz.Per ansamblu functioneaza bine.Pompa de benzina actuala nu e de renault...e de alfa romeo 2.0 Conductele si rezervorul sunt de renault 19...conductele sunt din plastic. Filtru de benzina sub masina.....si cam atat cu alimentarea. Tare faza cu taximetristul pilot...:""il vreaaaauuuu!!!!"" |
4 Attachment(s)
Astazi mi-am montat o suspensie sport...f rigida....sa schimbat si aspectul general al masinii,datorita faptului ca a coborat catziva centimetrii.Suspensia e lemn,cam zdruncina.....dar sunt multumit de felul cum se comporta.Stabilitatea e mult imbunatatita,in ciuda disconfortului creat.
Am sa pun si niste poze...nu e cine stie ce.....facute cu telefonul. |
1 Attachment(s)
inca o victima...hihihii
|
Sunt profund impresionat de ceea ce ai reusit sa scoti dintr-o NOVA.P.S.arata super cu noua suspensie.
|
frumos ce motorizare avea meganul ala ka l-ai ars foarte rau
|
Megane-ul era 1.9 Dci...nu stiu cati cai are....cert e ca omul a incercat.
Poate i-a mai mers cu alte dacii....dar la mine nu a tinut. pana sa apuc sa ma dau cu el..era f increzator si mandru de el si masina lui. Dupa....lool...a salutat respectuos...... |
Sambata am luat bataie de la o Vectra 2.5 v6......una destul de cunoscuta in Ct.Asta e...las ca ma fac eu mare..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning