Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Intalnire lunara... (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30915-intalnire-lunara.html)

slip 19-01-07 15:43

Re: Intalnire lunara...

bun asa...mergi inchis.... k e mai bine.. pentru noi in general..
salut

AXEL_SS 19-01-07 16:44

Quote:

Originally Posted by slip (Post 705266)
care filme we cristi??? :-???
vezi c cd-uri dai .. k e de nashpa.. auzi?
dai cd-uri cu filmuletze celor care erau protagonisti.. nu la tot forumu.. ai grija ok? ;)
ms

Stai linistit domnule SLIP. Ca eu nu sunt tot forumul. Sunt protagonist. Chiar nu aveti incredere in mine deloc?:sad:

slip 19-01-07 16:58

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 705380)
Stai linistit domnule SLIP. Ca eu nu sunt tot forumul. Sunt protagonist. Chiar nu aveti incredere in mine deloc?:sad:

increderea e una ;) forumul a alta..
dak vrei tu.. sigur vor si altii.. si tot asa..
nu e vb neaparat de incredere ci de confidentialitate.. intelegi?
oricum nu am incredere.. nici in tine..nici in multi..pt k asa sta treaba.. asa e lumea.. rea.. intelegi?
nu t cunosc incat sa fac comentarii pe baza asta despre tine..dar .. totusi.. pana nu t cunosc..nu acord incredere...

faza cu protagonistu... hmm..dak vrei faza..zi-i sa ti-o trimita pe mess..

va salut

slip 19-01-07 16:59

si inca o treaba... care-i faza cu "DOMNULE SLIP" ??? e obishnuintza? sau vrei sa fii ironic.. ??

DeeaBaby 19-01-07 17:02

Quote:

Originally Posted by slip (Post 705400)
si inca o treaba... care-i faza cu "DOMNULE SLIP" ??? e obishnuintza? sau vrei sa fii ironic.. ??

hahhaah:lol: domnule slip:) again?:) respectabil..clarr8) :2gun:

CRyS` 19-01-07 18:57

Nu e ironie dar imi placi cum suna... Domnule!Chiar nu ar strica sa ne domnim oleak!

Doamna Deea...Gata offtopicu!De acu tai amenzi pe IP`uri si usere!

Ali_ump 20-01-07 01:04

Am un anunt de facut ....se pare ca trebuie sa renuntam la una din optiunile noatre pentru locatiile de intalnire si anume Strandul Municipal ..... pacat ....dar nu m-am gandit initial la urmatorul aspect....
pt a se ajunge la strand trebuie trecuta o trecere la nivel cu cale ferata iar imediat dupa este un damb cat mine de mare dupa care se urca pe un pod
Ideea este ca majoritatea celor care vor veni nu cred ca au cum sa treaca fara sa agate spoileru fata....si la dus si la intors acceasi treaba... osa incerc ca fac o poza sa pun aici sa vedeti cam despre ce-i vorba.... dar cel mai probabil...vom renunta la aceasta locatie din acest motiv...

slip 20-01-07 01:25

nu-i bai.. tre sa fie un loc in padure si pt noi nu? :D
hai k o sa fie bine pana la urma ;) o scoatem cumva.. k nu sunt pretentii asa de mari..
noi sa fim sanatosi..
va salut

Ali_ump 20-01-07 01:49

gasim ...gasim...sper ca saptamana asta sa rezolv problema asta ca sa nu mai stau cu stres....apoi om mai vedea ce o fi pana pe 17....

AXEL_SS 21-01-07 16:05

Pana atunci mult succes tuturor in sesiune si la scoala. Si bineinteles succes la proiectele cu masinile fiecare cu ce are. Sa nu uitati sa anuntati pe forum ultimele noutati legate de intalnirea de la piatra.
Cu respect

Ali_ump 21-01-07 16:08

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 708250)
Pana atunci mult succes tuturor in sesiune si la scoala. Si bineinteles succes la proiectele cu masinile fiecare cu ce are. Sa nu uitati sa anuntati pe forum ultimele noutati legate de intalnirea de la piatra.
Cu respect

Cu siguranta nu uitam sa va anuntam ....succes celor care sunt in stresiuni pe la facultati..
AXEL_SS ai vazut masinile din Piatra ...vezi forumu putin ...astept si parerii

corraptor_evo 23-01-07 11:13

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 706159)
Am un anunt de facut ....se pare ca trebuie sa renuntam la una din optiunile noatre pentru locatiile de intalnire si anume Strandul Municipal ..... pacat ....dar nu m-am gandit initial la urmatorul aspect....
pt a se ajunge la strand trebuie trecuta o trecere la nivel cu cale ferata iar imediat dupa este un damb cat mine de mare dupa care se urca pe un pod
Ideea este ca majoritatea celor care vor veni nu cred ca au cum sa treaca fara sa agate spoileru fata....si la dus si la intors acceasi treaba... osa incerc ca fac o poza sa pun aici sa vedeti cam despre ce-i vorba.... dar cel mai probabil...vom renunta la aceasta locatie din acest motiv...

Din cite am inteles, intr-una din zile pe-acolo s-a trecut cu un Ferrari. Si-n sus si-n jos. Si n-a patit nimic pentru ca a luat-o mai piezis.
In plus, daca e s-o luam asa, nici baietii din Bacau nu pot sa iasa din oras spre P.Nt. pe la trecerea de cale ferata de la Lilieci.
Locatia e super (am sugerat-o si eu prin noiembrie), e pacat sa renuntam la ea asa usor. Nicaieri in celelalte orase nu este o locatie atit de potrivita pentru o astfel de intilnire fara "liniute": parcare generoasa, bar, restaurant, discoteca, cu relativ putini vizitatori care sa ne deranjeze din discutii (ca la Bacau, de pilda), etc.

slip 23-01-07 12:17

we..deci suna interesant... ma gandeam k e ceva de genu..parcare mare si atat :D dar nu ati vrut sa dati detalii a? :twisted: :))
hai da-tz-o dreq de treaba.. kiiar nu faceti si voi rost de un sac de nisip.??.ceva ??? sa puneti pe undeva pe acolo pe unde sa putem ocoli???
poate faceti si niste poze..sa vede shi ochiu meu care este...
numai bine.si succes maxim..
asteptam cu nerabdare deplasarea :D
salut

cristi_407 23-01-07 12:27

Se poate trece pe la calea ferata de la Lilieci chiar si cu masine f joase..Rezolvati treaba la voi ca noi avem cum sa ajungem in Piatra

Ali_ump 23-01-07 12:59

Quote:

Originally Posted by slip (Post 711215)
we..deci suna interesant... ma gandeam k e ceva de genu..parcare mare si atat :D dar nu ati vrut sa dati detalii a? :twisted: :))
hai da-tz-o dreq de treaba.. kiiar nu faceti si voi rost de un sac de nisip.??.ceva ??? sa puneti pe undeva pe acolo pe unde sa putem ocoli???
poate faceti si niste poze..sa vede shi ochiu meu care este...
numai bine.si succes maxim..
asteptam cu nerabdare deplasarea :D
salut

Asta era ca un fel de surpriza ...pana sa ne dam seama ca e o problema cu partea de acces ...o sa fac o poza sa pun sa vedeti...daca credeti ca se poate nici o problema....facem acolo...daca nu....mai vedem

All times are GMT +2. The time now is 13:38.

- Copyright 2026 4Tuning