![]() |
Mah, nu m-am mai jucat de ceva timp, am sters jocul din greseala si nu-l mai am, deocamdata, asa ca nu-mi mai aduc aminte tot, 100%
In primul rand, M5 e doar la exterior, am copiat datele lui McLaren (F1 sau F1LM). Culorile parca sunt in alt fisier, \"vehicle\". In momentul in care copiezi datele unei masini peste ale celeilalte (eu le-am copiat pe toate, n-am stat sa vad exact care sunt ), ele se amesteca. Nu cred ca poti stii ce iese inainte...dar eu am nimerit ceva ce mi-a placut. Doar ca au iesit mai inchise decat orig. Turatia maxima si limita rosie (care se vede numai cu camera exterioara) le-am schimbat din: \"RedLine=8500 WarningLine=7500\" dar nu cred ca se castiga mare lucru din asta... Niste modificari serioase poti face la aerodinamica si la suspensii (chiar cei de la EA scriu asta in fisierul \"car.ini\", dar eu acolo n-am umblat deloc. Am mai umblat si aici: \"FinalGearRatio=2.37\". I-am pus si a 7-a treapta, dar nu mergea deloc bine, nu se accelera foarte tare si sarea masina pe sus de cele mai multe ori.... Am mai schimbat si niste sunete: \"[audio] enginetype=3 horntype=9 Am mai umblat si pe la dimensiunile rotilor, dar fara vreun efect vizibil.... Cred ca am sa ma mai apuc de el, era cineva care a spus ca si-a pus la McLaren, parca, 4X4 (de la Diablo, Porsche 911 Turbo sau care o mai avea...) si vreau sa incerc si eu, dar tot la M5. Bafta si mai vorbim! |
Nu te supara mihutz_b...mai am o singura intrebare si te las in pace :) ...cum pui a saptea treapta....sau cum o scazi...de exemplu sa aiba doar 5 sau 4 viteze???
Mersi mult pentru raspunsurile anterioare. |
Mah, nu ma supar.....dar acum nu-s acasa. De acolo ti-am scris ultima oara, intrasem pe dial-up dar nu vreau sa mai intru din nou, astept sa-mi vina cablul....
Tot in fisierul \"car.ini\" ai undeva ceva pt. cutia de viteze, numai ca ai sa vezi o cifra mai mare decat cate trepte are cutia.....Nu mai tin minte exact, o sa caut deseara si poate maine iti spun exact. Pune si tu, (sau scade) una sau 2 si vezi ce se intampla....Bafta! Astept screen-shot-uri...... |
1 Attachment(s)
pei...uite un screen shot....un bmw m5 intr-o intoarcere de 360 grade + burnout.Chestia asta am realizat-o cu un motor de mclaren f1.
|
Am vazut pe la tv prezentare la un joc foarte asemanator cu NFS Underground, aparut de curand, dar nu-mi amintesc cum ii zice.
Semana destul de mult la partea de indicatoare de viteza, turometru nos.... Aveti careva idee, cum se cheama? |
Probabil ca se cheama Juiced...nu-i asha...mie mi-a zis cineva despre un joc asemanator cu underground....care se cheama Juiced....(a citit in level)
Asha se cheama?....ti-ai amintit :roll: :?: |
3 Attachment(s)
Am gasit eu ceva despre el, arata foarte bine.....
Dati si voi sfoara in tara, poate il are cineva, pare marpha rau! Cica se cheama \"Juiced\" , mai mult n-am aflat inca |
3 Attachment(s)
Inca 3 poze si am terminat....
|
3 Attachment(s)
Niste poze din HP2....
|
1 Attachment(s)
Si inca una care a iesit mai ciudat....Eu n-am facut decat \"print screen\", dar asa a iesit ea, nu e prima oara cand mi se intampla sa vad doar fragmente din masina....
|
3 Attachment(s)
Niste poze din Porsche...
|
3 Attachment(s)
Tot Porsche...
|
3 Attachment(s)
mai am.....
|
3 Attachment(s)
........