![]() |
Re:
Quote:
|
psycho......am o intrebare,nu cumva loganul ala era alb?? si avea nr ct xx vis???
ontopic logan e o barca,ba nu.....e un elefant cu picioare din ciocolata....loganu e un kakat de masina,decat un logan mult mai bine ar fi o solenza sau o dacia super nova,in afara de spatiul din interior (intradevar este mare) restu e varza....materialele folosite tot!! din cate stiam eu solenza a avut tabla mai subtire decat super nova nu?? e si disperatii astai...ca mai piarda din greutate a pus o tabla pe ea...zici ca e folie nu tabla :))...daca te chinui putin cred ca dc dai un pumn lasi o urma frumoasa....poate o gaura :)) :twisted: :twisted: offtopic eu vreau sa vin duminica la liniuta...si vin tocmai de aici,la ce ora se inchid portile etc....se mia inchid??ma gandeam ca paote stiti,ca in topicul de la cursa....nu scrie nimik concret |
supenova - masa = 900 KG creca asta spune multe + cutia + mi se pare mai aerodinamica (cel putin la mersu cu spatele ) :))
|
La anul in primavara se lanseaza motorizarea 1.6 16v cu 107-110 CP pe Logan.
|
degeaba
degeaba...tot cutie ramane...e varzaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
cea mai buna idee de tuning pt un logan e atasharea unui motor suplimentar...(unu' de broscutza)..in portbagaj..ca loc are destul...pune si diferential...puntea spate modificata..si gata frate ..avem LOSCUTzA(LO de la logan si SCUTA...de la broscuta) :) |
alex poate ne lamuresti si pe noi cum se poate sa fie cutia varza ? ai condus tu asa ceva? ca la 17 ani sincer nu cred ca poti :)
sau poate te-ai nascut in vreun porsche ceva ... :roll: |
:))
nu mam referit la cutia de viteze..aia e de ranaul..laguna parca..deci e buna
ma refeream la majina in sine...e o cutie...majina..caroseria...cutieeeeeeeeeee!!! got it? |
Re: :))
Quote:
|
sistem audio pe dacia logan
dati-mi si mie o idee unde as putea prinde in portpagaj doua boxe de bas.
m-am gandit sa bag un tub de bas dar nu are rost am nevoie doar de doua boxe si nu am idee cum sa le prind in portpagaj dar sa se auda sunetul in masina. :?: |
pai daca nu are rost tubul atunci de ce mai vrei boxe de bass?? poti opta pt boxe ovale pe spate si alea le montezi la un centru !!!
|
cum vorbesc multi despre logan fara sa fi condus vreodata masina asta.eu dau in fiecare zi de prosti care imi zic ca loganu nu ii bun, ca are consumul mare, ca nu trece de 150 si tot felu de chesti de 2 lei.alex_night77vorbeste despre masini cand o sa ai macar permis sa nu mai vorbim de masina.
|
cutia nu este de laguna :lol:
geeeezzzz , este de conceptie asemanatoare celei de laguna . cei de la marketing dacia au subtilizat cateva cuvinte si a iesit : e de laguna :lol: |
cine spune ca loganu nu este rezistent eu acum cateva zile am avut accident si loganu nu a pati aproape nimic decat spoileru fata faru si roata atat a fost avariat la el
|
lasa-i ma pe toti sa vorbeasca ca 99% din posesorii de logan sunt multumiti de masina.da asti vorbesc si ei asa ca sa nu taca sau ca sa faca cat mai multe posturi
|
2 Attachment(s)
am su eu un logan si mi-am cumparat prelungirile ca in poze !! (masina nu e a mea din poze dar e aceasi culuoare! ) ce parere aveti de prelungirile de bari??
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning