![]() |
ai desfacut deja mashina ? hai deseara pa la 10 10 jumate la o plimbare....sunatzi shi pe ala cu CRX-u ala daca avetzi chef...
|
am fost la tm :lol:
vineri e gata masina mea.... |
asta inseamna ca vineri seara faci una cu tekin ?
ca atunci vin....sa va trag pe camera :D :) eventual daca ii stitzi nr la tipul ala cu porschele ala galben...nu mai stiu cine mi-a zis ca are motor de 3000 shi rupe tot...fa una cu ala daca il gaseshti shi vrea sa vina. |
ala cu porsche ala galben e un preten bun de a meu... :D
mere un pic mai bine ca un 325 24v... :) are si el acuma un bmw ca a meu.... coupe tot albastru |
daca de ala cabrio zici...ca mai era unu a lu vale (kid)...care are acu nissan 300zx 300cp :))stock
asta cu porscheu cabrio nu il scoate din garaj pe perioada iernii....ii fixist :)) :lol: |
iti zic io care masina rupe tot in arad, NISSAN 300ZX VALE (KID) :)
:shock: |
deci daca o sa fie vremea ca lumea facem liniuta ??? HONDA PRELUDE 2.3i si BEAMWE 325 24V ok ??? filmam si punem pe forum abia astept :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
|
facem ....da! :))
|
oauu! abia astept sa vad filmul :D :suspiciou
|
si RR vrea sa vada filmul, ca doar avem o masina ex-RR acolo la start, asa ca tekin, da-i blana!
|
poa sa-i dea cata blana vrea:)))
|
ar99beamwe apropo cati cai o sa aiba masina ta :lol: ? sa stiu
|
fratzilor eu o sa fiu acolo cu JVC-ul...shi sa va zic de unde pana unde am masurat 400 de m(am 4 trasee)...ca mashina mea imi merge in 3 pistoane :( shi nu va pot da clasa inca :p
|
\"asta cu porscheu cabrio nu il scoate din garaj pe perioada iernii....ii fixist\"
haha pai are dreptate putzin..nu le place frigul la astea :) dupa cate am auzit...daca scoate ala mashina din garaj..ne rupe capu la totzi :D cineva mi-a zis de motor de 3 mii pe porschele ala...daca e asha...atunci ala rupe ! btw ramane pe vineri pe la 10 la primarie...nu ? |
hmmm.....192cp am.....
morghen...dai draqu de 400m ...noi dam pana cand merje...si e drum... :)) porschele ala e cu 2 masini in fatza la un 325 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning