![]() |
2 Attachment(s)
okey, iata ce a iesit!
|
1 Attachment(s)
Am terminat si eu :D ,o singura poza pt. concurs :D
|
daaamn , that`s tight
|
Vad ca s-a ingrosat gluma aici..
Va rog sa nu mai punetzi shpe mii de poze din toate pozitiile,decat UNA si buna ! Munca voastra va fi afisata la \"REZULTATE\" ! |
ce sa mai pui frate , pune-le direct pe magicmanu ca ne-au distrus astia 2... :( :(
|
Criss, super masina, a iesit f. bine!!!
|
ma Santos ticule tu ce faci ma ? poi nu vezi ca astia isi fac de cap pe aicea? :) cand vezi ca pune careva 2 poze LE STERGI POSTUL si sa vezi cum nu o sa mai puna 2 ... TNG are dreptate ... ce dracu ma facem varza aicea sau sarmale.
|
1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva si uitati ce mi-a iesit dupa aprox o ora de \"cosmetizari\" :lol:
M-am gandit sa-l tunez cat mai finut pentru ca e o masina mai mare si nu arata chiar asa bine cu praguri si spoilere pana in pamant si cu un eleron imens in spate ! :wink: Hope you`ll like it ! :lol: |
Mai se baga careva ? Ca sa stiu cand sa afisez rezultatele muncii voastre
|
hai ma ce sa afisezi ma , nici nu stii sa folosesti photoshopu si tu vrei sa fii juriu sa afisezi.
plus ca DA mai sunt care vor sa intre printre care ma includ EU si lancer evo ai si tu rabdare si fa si tu o masina ceva sa vedem . apropo Dadi face afisarile si el ii juriu , tu nici macar nu stii sa explici de ce castiga mr X . scuze ca am fost rau :) da astas io sincer. |
Piry !!!
Nu yo fac parte din juriu.Uite-te la rubrica \"rezultate\" si ai sa vezi acolo cine isi da cu parerea !!! Yo am sa ma ocup de postatul tuturor pozelor(sau daca nu,o va face altcineva).Daca te uiti mai bine si yo am \"preparat\" BMW`u ! Nu ti-am cerut yo tie parerea despre cum ma descurc,te rog frumos.... :evil: |
Hai mai nici chear asa! Ce ai cu omu! Daca e darnic sa faca toata treaba asta. Oricum eu zic sa nu va grabitzi.
|
1 Attachment(s)
OFFtopic si binenteles ca NU am salvat nimica .
NUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x |
1 Attachment(s)
cam asa m-ar multumi
|
tng ai respectul meu,ideea concursului a fost a ta,deci nu mi se pare un lucru anormal sa te implici in organizare.
-referitor la cum desenezi eu zic ca ai progresat mult -am mai zis si inainte:noi suntem incepatori,suntem clasa lui DADI,nu avem tutoriale postate pe alte forumuri,nu vrem sa dam lectii la nimeni sau sa gasim nod in papura cum fac altii. 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning