Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Mercedes S vs. BMW 7 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3011-mercedes-vs-bmw-7-a.html)

-ZZ- 11-11-06 18:58

Re: Mercedes S vs. BMW 7

Cu timpul ai sa intelegi :shock:

ESPinoza 12-11-06 16:58

fii mai explcit daca potzi te rog.. vrei sa itzi spun catzi tzigani cunosc posesori de vw? chiar nu vad legatura

sori 12-11-06 17:08

bmw pt ca este bmw :D

Bogdan_mb 12-11-06 17:28

Quote:

Originally Posted by sori (Post 619751)
bmw pt ca este bmw :D

inca m-ai gasim asa posturi ? :rolleyes2

-ZZ- 13-11-06 08:30

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 619730)
fii mai explcit daca potzi te rog.. vrei sa itzi spun catzi tzigani cunosc posesori de vw? chiar nu vad legatura

Da , dar VW este masina poporului,pe cand mertz este top class....parere proprie ..nu trebuie sa o impartaseasca nimeni...:???:

AleXuTz 17-11-06 10:32

760li aleg.... acuma depinde care S ... asta ce o aparut acuma depaseste orice limite ai motor,design si asa mai departe... 7-ar aleg imi place ff. mult.

thor 17-11-06 22:48

mai...am ales Bmw fara sa citesc posturile voastre,pentru ca iubesc marca...si tot ceea ce inseamna....parerea mea....acuma...daca ar fi sa aleg acuma,asi alege Seria 7,daca asi alege pe la virsta de 40 de ani,poate cu siguranta,asi alege S`classe....Acuma,insa,realitatea de pe strada,daca as fi un tagan cu ghintzi de hau si lantz de`un kil la gat`umi,leasi lua phe hamandoua,ca orricum am bani,si ase are si Bulibasha:D)))) ......no offense,da parca prea multi cioroi,in muuult prea multe S si 7...da`i dracu,fac firma de ras!

thor 17-11-06 22:52

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 618629)
ma de ce toata lumea caracterizeaza o mashina dupa cine o conduce? nu am sa inteleg niciodata asta ..

Espinoza,ca si cum am judeca o femeie dupa cine`o F....e...camm asa si cu masinile astea....dar.ce sa facem,nu ne putem abtine,si,doar,oameni sintem si noi:)

Bogdan_mb 17-11-06 23:48

Quote:

Originally Posted by thor (Post 626936)
mai...am ales Bmw fara sa citesc posturile voastre,pentru ca iubesc marca...si tot ceea ce inseamna....parerea mea....acuma...daca ar fi sa aleg acuma,asi alege Seria 7,daca asi alege pe la virsta de 40 de ani,poate cu siguranta,asi alege S`classe....Acuma,insa,realitatea de pe strada,daca as fi un tagan cu ghintzi de hau si lantz de`un kil la gat`umi,leasi lua phe hamandoua,ca orricum am bani,si ase are si Bulibasha:D)))) ......no offense,da parca prea multi cioroi,in muuult prea multe S si 7...da`i dracu,fac firma de ras!

Am vazut ca multi ajung la concluzia asta dar eu inca nu am vazut un tigan in S-class. Poate imi faceti si mie o poza sa ma conving. :rolleyes2

The_Mask 18-11-06 08:10

Ai dreptate wtcvictim, in S nu am vazut dar am vazut in E:), cat despre cei din seria 7 sunt foarte multi!

thor 18-11-06 09:28

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 626998)
Am vazut ca multi ajung la concluzia asta dar eu inca nu am vazut un tigan in S-class. Poate imi faceti si mie o poza sa ma conving. :rolleyes2

dute la Strehaia,la Romanati,La Recas,in toate capitalele tiganilor,dute in Timisoara,si ai sa vezi,tigani,bogatzi,in S classe nou,si in seria 7....nu vb tampenii,cand afirm ,ca sint multi negrii comunitari in aceste doua modele de masina,vb direct de pe strada......

Cosmin255 18-11-06 11:03

Bai baieti , da care e problema daca oamenii au facut ce au facut si si-au luat S/7....atata timp cat s-au descurcat e problema lor.
Si daca o conduce un tigan inseamna ca e o masina proasta ? Sau nu mai prezinta interes?
Pana la urma ... tigani vezi in toate marcile daca e sa o luam asa:)

Bogdan_mb 18-11-06 12:29

2 Attachment(s)
Pai si ce daca sunt cazuri izolate ? Asta ar insemna de ex in America lumea sa nu mai cumpere Lexus si Cadillac pentru ca devin automat "baietasi de cartier" cu bling bling's si alte cele ? Ideea e ca cine apreciaza o masina dupa astfel de criterii nu o merita.

P.S. Doua S600 ... va las pe voi sa impartiti pareri...

SirNenea 18-11-06 14:14

desi sunt un fan bmw sunt nevoit sa aleg S pt ca are cu totul alt aspect fata de bmw care nu prea a reusit nici exteriorul si nici interiorul

tratament 21-11-06 23:05

intre vechile modele as alege seria 7 ... dar intre noile modele S-ul. Noul seria 7 nu prea are nimik schimbat fata de cel vechi cel putin estetic.S-ul cel putin amg-ul de 612 cp eeee fantastic cred 1000nm, ce draq nici un murcielago nu are asa un cuplu. Mai mult de atat nu iti poti dori, o super limuzina cu care sa faci majoritatea masinile de "curse" din romania:D

p.s. cea mai tare faza in legatura cu tiganii, acum 2-3 saptamani in Brasov am vazut 2 tigani cu palarii si mustati dalea de ii vezi numai in carutze vanzand tigai si ceauane ,iar in spate o tiganca cu batic in cap, stateau oameni la semafor intr-un cls-55 amg full banuiesc(dupa lcd-urile din tetiere si gps din parbriz) am ramas socat 2 zile :D povesteam la toti prietenii cu care ma intalneam despre oroarea pe care o vazusem

All times are GMT +2. The time now is 12:11.

- Copyright 2026 4Tuning