Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Talcioc (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc.html)
-   -   post cu tzepari de pe forumuri (https://forum.4tuning.ro/79-talcioc/30081-post-tzepari-forumuri.html)

Psycho 02-01-07 14:48

Re: post cu tzepari de pe forumuri

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 681602)
Cred ca ar trebui schimbat numele topicului,sa nu fie scrisi aici numai teparii ci si cei care sunt in regula ... un exemplu ... "De la cine sa cumperi/sa NU cumperi" ...
Eu pana acuma nu am luat nici o teapa.Dar pot recomanda un om serios ... Alexutzzz_ok . ;) . Am cumparat de la el un pocket bike si l-am primit fix cum am vorbit la telefon,fara un gram de benzina in rezervor,nou nout,nici o zgarietura.;) .Deci,e om de cuvant ! ;)

de la el urmeaza sa cumpar si eu ... asa k ebine de shtiut .. da r nu s-a plans nimeni de el pana acum ..deci e SERIOS

Hondarul 02-01-07 15:33

Scuzati de intarziere, unii chiar se intrebau de ce nu a disparut acest topic.

Inteleg initiativa unora care au luat tzepe si care se simt nedreptatiti. Bineinteles, readuc aminte ca 4TUNING nu are legatura cu acestea, 4TUNING fiind numai un suport al discutiilor si vanzarilor care se fac.

O sa mai las deschis topicul pana diseara sau maine, ca sa vad ce parere aveti despre propunerea mea.

Discutiile, dupa cum vedeti si voi, nu duc nicaieri, ci doar la alte discutii si certuri care numai la bazar nu isi au locul. O persoana "tzepuita" spune cine da tzepe, acea raspunde si tot asa. Cuvantul lui impotriva celuilalt. Nu ajungem nicaieri asa. O sa facem pe viitor denumiri speciale userilor de genul:

USER MODEL, USER DE INCREDERE, USER SPECIAL, USER DE ONOARE, USER TZEPAR, etc.

La 3 plangeri de tzepuiala impotriva unui user, cu dovezi clare, o sa-i atribuim aceasta denumire.

Ce spuneti?

ps: daca continuati cu acuzatiile, topicul dispare si mai repede.

Alex_02 sau cum e userul, esti la un pas de a ne parasi pentru totdeauna de pe acest forum!

alex_102 02-01-07 16:08

pentru ca?!?

Hondarul 02-01-07 16:11

Quote:

Originally Posted by alex_102 (Post 682224)
pentru ca?!?

Quote:

pacat ca s-a ajuns asa, dar e clar ca forumul asta nu mai are viata lunga.. siintr-un fel chiar ma bucur.. de la comunisti pentru comunisti e greu.. falsa democratie.. interese peste tot.. suna conspirationist dar asa este!

lumea buna am observat ca deja nu mai posteaza, nu isi mai bate capul aiurea...

plus ca aici e greu de vandut si o punga de alune ))

la multi ani! sarbatori fericite!
Ataci direct imaginea 4TUNING, chiar ne jignesti. De la comunist pentru comunist, iti spun ca nu e prima oara si daca se repeta te invitam sa-ti cauti un forum care este mai plin de viata...

CataNOS 02-01-07 17:12

Hondare, threadul asta mi se pare foarte folositor, gasim asa ceva si pe alte forumuri/site-uri specializate pe vanzari. Si denumirile speciale mi se par bune, dar doar dupa ce se dovedeste ca acuzatiile aduse sunt reale. M-ai intalnit o data sau de doua ori, nu ma bag in seama aiurea doar ca sa mai cresc nr de posturi, dar.. trebuie pusi la zid teparii astia. Si threadul asta nu ar trebui pus doar la vanzari auto, ci pe toata aria de vanzari, sau o categorie separata, cu useri, pt a putea fi mai usor de gasit, in care sa se treaca si bune si rele. Eu zic ca lumea ar aprecia. Acum nu crede ca as "impune" eu ceva, doar imi expun punctul de vedere, poti sa il accepti sau nu.

Toate cele bune

3SGE 02-01-07 17:55

Sunt de parere ca e foarte folositor acest thread mai ales pt noi, astia de pe la colturile tarii, care poate cumparam ceva ramburs unde vezi ce-ai cumparat doar dupa ce platesti la posta sau batem drum lung pt a cumpara ceva si poate ne alegem doar cu timp si benzina pierduta.

Hondarul 02-01-07 17:56

Nu e vorba de acceptat sau nu o singura persoana, ci sa cadem cu totii de acord cum este mai bine. Daca lasam acest topic deschis, puteti fi siguri ca se vor naste o sumedenie de discutii negative si certuri inutile. Pana acum nimeni nu a venit cu dovezi clare asupra unui asa zis tzepar.

Pana acum sunt pur si simplu discutii care nu duc nicaieri. Unii acuza, ceilalti raspund si cu asta basta. Altii le iau apararea. TXA cu mine a fost corect de exemplu. Si tot asa... Incerc sa va demonstrez ca un topic cu acest subiect nu are rost. Daca punem denumirea de tzepar celui care a primit deja 3 plangeri, este altceva, este mai veridic si verificat, deci nu vor iesi discutii.

ps: am mutat acest topic la talcioc, unde este mai putina agitatie pentru moment.

nxtaz 02-01-07 20:56

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 682183)
... O sa facem pe viitor denumiri speciale userilor de genul:

La 3 plangeri de tzepuiala impotriva unui user, cu dovezi clare, o sa-i atribuim aceasta denumire.

Ce spuneti?

hmm... si acel "USER TZEPAR" isi va face alt user :) . Eu unul nu stiu care ar fi solutia ca lumea sa evite tzeparii pt ca nu sti cine se afla la "capatul celalt al firului"

mikkai 02-01-07 21:09

faza cu teparii e irelevanta tinand cont ca oricine isi poate face un alt user cand vinde ceva daca vrea sa dea o teapa.Asa ca nu mai are rost sa mai existe topicul asta decat de fun poate :)

fuzzy 02-01-07 22:19

in principiu ideile lu' Hondaru mi se par ok... dar cam greu de facut... doar in sensul chestiei cu "user tzepar"... in schimb, sa chestia cu "user de incredere" e chiar ff buna, pentru ca daca e vreo firma sau persoana care isi ofera serviciile aici ar fi super bine ptr el (i-ar da o nota destul de buna pentru potentialii clienti, nu?)... per total topicu' asta vad ca se umple de aberatii si acuzatii (multe din ele poate nefondate) deci sunt din ce in ce mai increzator in faptul ca ar trebui sters... nu cred ca are sens sa se faca aici acuzatii sau "discutii" contradictorii...

my vote: down!

BH 07 MDF 02-01-07 22:39

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 682183)
Scuzati de intarziere, unii chiar se intrebau de ce nu a disparut acest topic.

Inteleg initiativa unora care au luat tzepe si care se simt nedreptatiti. Bineinteles, readuc aminte ca 4TUNING nu are legatura cu acestea, 4TUNING fiind numai un suport al discutiilor si vanzarilor care se fac.

O sa mai las deschis topicul pana diseara sau maine, ca sa vad ce parere aveti despre propunerea mea.

Discutiile, dupa cum vedeti si voi, nu duc nicaieri, ci doar la alte discutii si certuri care numai la bazar nu isi au locul. O persoana "tzepuita" spune cine da tzepe, acea raspunde si tot asa. Cuvantul lui impotriva celuilalt. Nu ajungem nicaieri asa. O sa facem pe viitor denumiri speciale userilor de genul:

Ce spuneti?

ps: daca continuati cu acuzatiile, topicul dispare si mai repede.

Alex_02 sau cum e userul, esti la un pas de a ne parasi pentru totdeauna de pe acest forum!

Eu sunt de acord.Ar fi o chestie destul de interesanta.;)

OT-34-WAY 03-01-07 10:57

daca eu l-am infiintat, iti dai seama ca nu pot fi de acord cu decizia ta; dar oricum, daca vrei il poti sterge pt ca vad ca s-a transformat in camp de lupta, ceea ce nu a fost in intentia mea initiala
vroiam doar sa arat un pic de altruism si sa nu se repete si altora intamplarile mele.
PS: m-a intristat totusi sa vad ca in cateva zile a acumulat atat de multe reply-uri, inseamna ca mai avem mult pana... departe
numai bine

CataNOS 03-01-07 15:10

uitati-va si voi aici si ziceti daca nu am dreptate :lol:
https://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff/30151-statie-pioneer-4x450w-3-mil.html

2400 W... mda, cam cat un cuptor cu microunde. :lol:
ma intreb de unde tot face rost de stickere :hahano:

Hondarul 03-01-07 16:27

Quote:

Originally Posted by OT-34-WAY (Post 682950)
daca eu l-am infiintat, iti dai seama ca nu pot fi de acord cu decizia ta; dar oricum, daca vrei il poti sterge pt ca vad ca s-a transformat in camp de lupta, ceea ce nu a fost in intentia mea initiala
vroiam doar sa arat un pic de altruism si sa nu se repete si altora intamplarile mele.
PS: m-a intristat totusi sa vad ca in cateva zile a acumulat atat de multe reply-uri, inseamna ca mai avem mult pana... departe
numai bine

Pai tu l-ai infiintat, dar cu exemple cam ambigue, subiective chiar. Marius TXA vinde un BMW de care a zis ca are semnale albe si dublu clima. Tzeapa era daca ti-ai fi dat seama ca nu le are dupa ce ai fi luat masina. Nu e prea bun exemplul tau. In fine, nu conteaza... Inchid acest topic, insa ORICE RECLAMATIE despre tzepari va rog sa mi-o trimiteti pe PM impreuna cu ceva dovezi clare. Cred ca mai mult efect va avea denumirea userului cu pricina USER TZEPAR.

Numai bine!

All times are GMT +2. The time now is 09:48.

- Copyright 2026 4Tuning