![]() |
Re: Sm 88 Bcv
si ale mele is 50 RMS .... si in spate am 2 de 10 W ... si am zis ca le bag p aea tari langa bine.. sa bubuie.. da nush.. o sa le pun in spate..
|
Vopseste si barele fata si spate in culoarea masinii!
Cat despre pragurile cu GTI mai bine nu mai pune deloc:D E in sibiu un break facut frumos(bare originale cu prelungiri si vopsea albastru metalizat,geamuri ionizate)si crede-ma e invidiat tipul. Vezi tu ce mai faci!!! Oricum spor la treaba!!!!!!! |
oo cred ca arata super.. . nu ai poze cu masina aia ?? sa ne facem si noi o idee despre ea??
|
mai apelez cu niste intrebari la voi... deci.. ar exista vreo solutie.. sa scot zgarieturile d pe parbriz si geamurile laterale... ca iarna cu chestia aia de gheatza pt parbriz l-am cam zgariat.. si acum cand bate soarele sa vede destul d urat.. se pot oare acoperi???
|
hey .. da gata nimeni nimik.. nu mai misca.. ceva sfat pls... pt ce v-am rugat.. mss
|
nimic special
|
nimic special.. la ce ???? nu ai habar cum sa elimin zgarieturile??/
|
nu are nimeni nici o idee.. cum sa scap d zgarieturile alea???? ms..
|
nu cred ca este vreo solutie....doar daca vrei sa schimbi parbrizul :)
|
1 Attachment(s)
imi spune si mie cineva.. la ce ajuta baa aia.. deasupra bateriei??? merita pusa??? sau e doar.. d vrajala acolo... astept pareri.. msms:D
|
Bara aia deasupra bateriei e o bara stabilizatoare... care dupa cum ii zice si numele ajuta la stabilitatea masinii...
|
1 Attachment(s)
cel putin in poza asta e la caterinca pusa bara aia. daca era sudata sau prinsa in suruburi si era mai groasa cum e in poza asta ar avea efect(ar stabiliza masina in curbe, sa nu se mai incline si ar mai rigidizao) dar asa prinsa de suruburile la telescoape nu stiu cu ce ar putea imbunatati. poate chiar sa faca mai mult rau . PAREREA MEA ..
|
aha.. ms.. deci.. e cam la vrajala pusa.. bara ai.. ok.. da in poza asta ce-i cu motoru ala ca e cam ciudat..
deci.. se simte ceva diferentza.. dak pun bara aia.. ?? |
eu zic ca nu are nici un efect bara aia
|
Da, e cam vrajeala cu bara aia.Se pune pt rigidizarea caroseriei,nu pt imbunatatirea stabilitatii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning