![]() |
Re: Sticker 4tuning.ro!!!!
Quote:
Ramanem datori Bodyspeed |
vreau si eu un sticker, sau macar o poza cu rezolutie mai mare, ca imi fac eu, imi tre cel putin 500x500 :D
daca puteti sa ma ajutati si pe mine :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Adica asta :arrow:
|
vreau si eu un sticker, indiferent de costuri.dadi eu cred ca si tu tre sa dai un suc.ce zici??? :p.fast_racer_sonik daca sti mai mlte scrie si mie un msg pe mess.
|
Quote:
|
Quote:
|
Normal ca e moka...o dat cineva bani de pe aici pe sticker? :)
|
Quote:
dar mi l-am facut eu :D |
[QUOTE=RRRR;781262]vreau si eu un sticker, indiferent de costuri.dadi eu cred ca si tu tre sa dai un suc.ce zici??? [QUOTE]
Las poate ne intalnim la vreo intrunire 4 tuning |
Quote:
|
2 stikere se poate si pt mine ? :-)
|
Quote:
|
Quote:
..acuma o sa aiba toata lumea :D PS: RRRobert de cand te caut sa-ti dau un sticker ..vezi cum faci in vichend sa dai de mine!!!!(nu-ti mai inchide telefonu) :) Ii mai astept si pe domnu' sNap7 si pe noul utilizator "sotointenso" din Vulcan care inca n-a scris pe aici dar am vb pe mess si zice ca vine sambata pe la hunedoara!! poate facem o mini intalnire 4Tuning ..a? ca ziceti ..continuarea pe topicul cu intalnirea ..adica AICI |
Quote:
Eu am fost sambata seara in Hunedoara pana la ora 12 si te-a sunat si fratzika ca sunt in OMV si ca mi-ai promis un sticker da n-ai putut sa-ti misti "dosu" :lol: Sper ca nu ma lasi fara sticker ca numa bine am dat jos redengine-u ieri. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning