![]() |
Re: De CE iubim FEMEILE? :)
...normal!:-) ptr k oricit d trecut prin viata ai fi,nu te poti obisnui cu ideea,k un "imi pare rau" nu sterge sentimentele traite din creierul unei femei...si k urmare poate sa iti para oricit d rau,devii si tu doar unul din turma,kre e destul d suparator,daca inainte ai fost rostul vietii ei :D :D :D
|
ba pardon! exact pe dos! mai suparator e pt ea... si stii pre bine ca un "EL" nu va ajunge in ochii ei sa fie niciodata chiar "unul din turma"...
:D:D:D si am uitat sa taxez ceva in post-ul de mai devreme: ce vrea sa insemne:"mai in tinerete"...? nu te mai prosti "mamaie"! ca... te tii bine... :D:D:D |
...pai,eu tot aia zic,k din moment ce EL nu mai este ala SPECIAL,kre ma face sa-mi sara stomacul in git,e doar unul din turma...no offence ;)
..si faza aia,k "mai in tinerete"...inseamna mai degraba k demult nu ma mai preocupa astfel d prostii :-P ...:D :D :D auzi la el..."mamaie"...vrei sa crap d ris???alataieri politaiul ungar s-a uitat la anul d nastere din ci,k a crezut k is minora!!! |
Ba va fi SPECIAL intotdeauna pentru ea... nu neaparat cu acelasi aplomb ca alta data... dar oricum!
revederea unui personaj care a insemnat mult nu se poate sa nu te..."alea alea" catusi de putin... sau poate ca-ti trezeste un puternic sentiment de repulsie, caz in care de iesit in evidenta fata de ceilalti tot iese si drept urmare nu poate fi incadrat in aceeasi categorie... in speta "turma"... :D:D:D nu te mai preocupa astfel de prostii? ce bine de tine... :D:D:D pe mine da! |
.....deci,aici va rog sa detaliati dc mai iubiti voi femeile(in ciuda faptului k unele sunt "nesuferite" k mine):D ;)
dmn am sa-ti raspund la discutii ;) |
Quote:
|
Quote:
|
kiar ma intreb... ca si dmn... o fi inscris in codul lor genetic sa ne faca asa tare cu nervii?
kteodata imi spun k mai bine imi trag 2 gloante in cap dekt sa ma mai combin vreodata cu o femeie... park zici k le invata mama lor p toate sa t calce pe nervi la modul cel mai eficient.... ( "ce ai mama?" "nimic"... "cum adik nimic?" "nimic alex!"-si-n timpul asta tranteste ce are in mana, da cu usa de perete, injura matza- k sa fie evident k ea kiar n-are nimic.... ) si ma intreb dupa asta... d c dreq iubim femeile? |
...sa stii,k nu esti prea departe d adevar,cind zici k se invata d la mama...;)
p d alta parte...astea sunt niste miscari d a va atrage atentia..ptr k pana c o femeie va vorbeste mai subtil,aveti impresia k nu e ink serioasa treaba,si dati din miini...k trece...doar atunci va ridicati privirea cind tranteste fata usa ;) si o iubesti ,ptr k dupa o cearta zdravana,nimik nu poate fi mai dulce,decit impacarea ;) @feghea:iti raspund la discutii si tie!kiar vreti sa mi-o iau d la gabi ptr off???:-) |
nu nu, stai asa trixi, hai sa n intelegem...
eu vin zambitor, mia si spun k am o zi buna (asta e cea mai mare greseala p kre poti s-o faci... de ce? pt k: "aha, deci a avut o zi buna, a fost la alta, las' k vezi tu p dracu zi buna") si se declanseaza razboiul... am i wrong? :)) |
...in cazul acesta,io ma declar paralela!!!!daca am probleme..imi iau keile..si am plecat!pana c ma intorc...poate k sunt ragusita,atat am urlat...dar sa ma vezi cit d zambitoare pot fi dupa 2-3 ture...:D
tre sa iti inveti femeia sa faca ceva cu energia ei....;) atunci n-o sa mai aiba timp sa se ocupe d c...l tau!:-) |
Quote:
:D in ce mod, depinde de la caz la caz... |
dap dmn, ai dreptate.... k dak nu, i-o consuma altul...
nu k asta ar fi un lucru rau, depinde de care parte a baricadei esti tu.... |
hmmm.... depinde in ce sens sa i-o consumi... :P
pentru ca daca vrei sa o epuizezi tinand'o intr-o cearta continua.... lasa-te ca vei pleca direct la spitalul 9!!! daca esti baiat destept... ;) .................. |
nope... nu cearta, nu cred k dmn a vrut sa spuna asta, eu nici atat, stai lini, avem suficiente argumente pozitive inkt sa nu fie nevoie sa apelam la ceva atat de plictisitor cum e o cearta :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:48. |
- Copyright 2026 4Tuning