![]() |
Re: B-336-BAU
Quote:
|
mersi si eu abia astept
|
Frumos a iesit....cred ca in realitate e .................. de abia astept sa o vad gata....si.... ( multumesc ptr ce mi-ai facut la masina de-a lungu timpului....am facut ieri si azi 1000 de km fara griji).....
|
ma bucur ....si eu abia astept....mai sunt cateva zile . . . .
|
cu placere , foarte tare culoarea cel mai frumos cod de la negru , cosmosschvartz
|
azi am reusit sa termin cu polisarea dupa care urmeaza montajul....sper sa reusesc sa scot pozele...multumesc rares22 ptr ajutor si garaj
|
a iesit destul de bine.cel putin aripile alea spate sunt WOW.ma bucur pentru tine ca stiu cat de mult tii la aceasta masina.
|
a meritat o zi de munca la polisat a iesit super sa te bucuri cu placere de ea cu multi km si fara incidente;)
|
10 Attachment(s)
si pozele mult asteptate , pregatire , matuire , polisare si ceruire
|
multumesc inca o data dani_smarandescu , rares22 si provenzano pentru ajutor , fara voi nu as fi reusit sa duc la capat proiectul
|
dupa multa munca si bani cheltuiti ai reusit sa termini masina care a iesit extraordinar , cel putin codul ales pentru cosmosschvartz este grav rau , bafta in continuare cu proiectul si sa faci din pisica asta ce iti doresti ca merita investiti toti banii
|
5 Attachment(s)
grila facelift si oglinzile electrice incalzite si heliomate
|
Acum arata si ea a masina.Felicitari.Imi pare bine cand mai apare UNA.
|
Frumos, felicitări dane, de abia aștept să o văd și eu live, sper să ajung prin brașov zilele astea!
|
1 Attachment(s)
multumesc baieti :) incet incet capata forma . . .
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning