Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Bmw E30 M-Tech 2 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/298792-e30-bmw-e30-tech-2-a.html)

soosy 16-02-12 10:41

Re: Bmw E30 M-Tech 2

foarte frumoasa masina...sa ai parte de ea
imi place mult culoarea...

spor la treaba...desii arata clasic si foarte ok fara sa mai faci alte chestii pe ea

aprilia_sr 16-02-12 16:12

comisaru:
ady_viteza :.... multumesc pentru variante.....am reusit pana la urma sa-l fac pe asta care il aveam.... daca o sa mai am probleme.... probabil o sa il duc la cineva sa-mi faca unul indentic nou ...se pricepe bine bine omu ...

soosy: Multumesc!...daca ii mai lipseste ceva la aspect.....aia ar fi jantele....urmaresc nsa-mi iau niste keskin kt1 sauin cel mai bun caz bbs rs :) .....altceva nu vreau sa mai fac

aprilia_sr 18-02-12 18:38

Am montat radiator la loc...am futut o tranta grava pe gresia din garaj si nu am mai avut rabdare dupa aproape 2 luni si am iesit cu masina....:X:X:X:X:X...pe vremea asta are si momente cand merge drept....

BuBu>KRS< 19-02-12 12:04

e misto masina fratioare, ai grija de ea :)

aprilia_sr 25-02-12 15:08

6 Attachment(s)
Zilele trecute am scapat de catalizatoare...si de sonda lambda......

dragos002 25-02-12 15:49

S-a modificat mult consumul ? prin absenta sondei lambda ?

aprilia_sr 25-02-12 18:50

dragos002:...nu prea am circulat ca sa mi pot da seama foarte bine....normal ar trebui sa fie prea putin sesizabil.............oricum ..cred ca era stricata sonda...deci la mine nu ar trebui sa mai simt nicio diferenta:)

Provenzano 28-02-12 00:07

asa mai zic si eu,prea tare finala de la G-POWER...sa nu mai vb de sunet..Felicitari.

316i 28-02-12 09:39

Quote:

Originally Posted by aprilia_sr (Post 4900263)
Zilele trecute am scapat de catalizatoare...si de sonda lambda......

N-ar strica sa pui o sonda functionala la loc.

aprilia_sr 29-02-12 14:53

Provenzano: daaa multumesc..important e ca ai fost si tu acolo :P

316i: ...ar fi mult mai ok asa...orice piesa are rolul ei important pe o masina....urmeaza..incet incet o sa o pun la punct cum trebuie...

aprilia_sr 14-03-12 00:33

38 Attachment(s)
Acum o saptamana am inceput cu niste reparatii capitale inainte de inceperea sezonului....si pe calea asta tin sa le multumesc din suflet lui GaLu_Bv si dani_smarandescu pentru tot efortul depus si pentru piesele pe care le-au pus la dispozitie.....si bineinteles lui Provenzano pentru ca in scurt timp m-a criticat si m-a ajutat sa scap de anumite Kitsch-uri de pe masina..intr-un mod in care numai el stie :)).......Am inceput cu schimbarea garniturii de la baie...care a necesitat 13-14 ore de munca...din cauza locului stramt..motorul fiind practic desprins din suporti si suspendat...lucru cu care vara trecuta s-a laudat cineva ca l-a facut....cu o foarte mare regie...a mintit ..ca a schimbat garnitura...lucru care acum am aflat ca nu s-a intamplat. Pentru cei care vor sa se fereasca de aceste personaje pe viitor...pot lasa un PM cu informatii........am continuat prin schimbarea garniturii de la corpul filtrului de ulei...schimbat pompa servo+lichid....furtune benzina + regulator benzina...multe suruburi noi unde au fost necesare...curatata clapeta si reglata pedala de acceleratie..aerisire ambreiaj...schimbate cateva fulii...bratele de la caseta de directie noi..+ bucse,bielete directie noi....Alt radiator de apa...la care am mutat sonda de la termocupla pe un furtun...+ multe altele.. Urmeaza zilele viitoare..roluit jante + vopsit ,alte gume pe spate si dusa masina la directie....voi mai reveni cu poze....( am pus si o poza cu masina de pe care provine motorul ..si inca 2 vechi vechi cu masina...)tocmai ce le-am gasit pe-aici pe forum

GaLu_Bv 14-03-12 00:38

Placerea e de partea mea mai ales ca ti-am mai zis si iti repet : lucrez cu foarte mare placere la E30 ptr ca e si va ramane una din masinile mele de suflet sa zic asa,si as lucra si non-stop ptr ca imi place ceea ce fac si fac din suflet....ma bucur ca esti multumit si data viitoare voi fi acolo la orice interventie

aprilia_sr 14-03-12 01:54

4 Attachment(s)
tot ce se poate ...sa readucem la viata...

dani_smarandescu 14-03-12 11:14

e, asa mai da , ma bucur ca ai facut treaba buna , :lol:

DonnLuca 14-03-12 13:57

Quote:

Originally Posted by aprilia_sr (Post 4930805)
tot ce se poate ...sa readucem la viata...

Felicitari! Masina arata intr-un mare fel! Bravo!!!:lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:19.

- Copyright 2026 4Tuning