![]() |
Re: Machete in lucru - timitza09
Salut si felicitari pentru realizarea de mai jos
http://s2.4tuning.ro/?mmid=f6f78fa64210e3136 Spoor! |
Multumesc Doru !
Radule, cu podeaua cred ca ai dreptate, dar oricum o las asa ca e prototip , trebuie sa aiba ceva special :lol::lol: |
1 Attachment(s)
Am gasit prin cutia mea cu piese astea, cred ca ma ajuta 8)
|
Merge acest volan pe dacie
|
Quote:
|
Quote:
|
Am si eu unul aproape identic pe care o sa-l pun pe R12-le meu :wink:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Caroseria se pregateste sa intre la vopsit !
Am eliminat aerisirea capota si busonul benzina a fost mutat in spate. Aceste modificari au ca scop eliminarea ultimei urme ca aceasta macheta a fost gordini! |
Salut
Ce culoare o vopsesti? |
Impecabil...
|
Acum sincer cine te ajuta?:D Nu imi vine sa cred ca un pusti de 13 ani e capabil sa fie chiar atat de bun in tinichigerie.Cred ca te ajuta si un adult:lol:.
|
Uite, sa lamurim ceva !
Va mai aduceti aminte cand erau invadate forumurile de masinute mazgalite , poxilina , markere si altele , toate aceste creatile lui ''Tractoritza'' / ''Timitza'' ?! Asta era acum ceva timp, poate un an jumate-doi ?! Cine ma cunoaste de la inceput, a urmarit evolutia mea treptat ! Intre timp, si eu am lasat gura mica si am incercat sa invat tot ce se poate invata de la cei mai mari si sa ii respect . Am preferat sa stric multe, dar sa invat singur ! Multumesc mult celor care mi-au spus ce si cum ! Respect, Radu, Costi si altii care chiar daca au vorbit mai dur la momentul respectiv mi-a prins bine in final ! |
Daca le faci tu atunci, jos palaria.Cand vei creste mare asta ar trebui sa iti fie meseria, in mod cert vei face bani multi!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:44. |
- Copyright 2026 4Tuning