![]() |
Re: Logan Diesel by DELTA
Ai...am inteles io gresit. Da...asa e nu prea pare sa se fi bagat chiar atatia bani in ea. Am un tovaras cu un logan care a bagat in ea vreo 3000 si deja e super da sa bagi 29000...nici nu vreau sa-mi imaginez ce ar putea iesi...ozn poate
|
pey vezi ca suntem amandoi pe aceeas frecventza:)) ;) take care!~
|
Quote:
|
Domnu AEW eu nu cred nimik ...mai ales ca am logan si in mare parte cunosc si preturile......
|
Atat a scris revista,si posibil ca atata i-au luat aia de la Delta,acuma ca omu e prost si a dat atat e alta poveste,daca aia atat a cerut el atat a decartat.
Oricum au umflat aia preturile ,suspensia a costat 900 euro,care la racing nick mai mult de 14-15 mil nu e ... |
Quote:
|
arata foarte bine mie cel mai mult imi place culoarea
|
merita culoarea....e ceva unic in domeniul logan.Dar mult mai interesant arata ala de la prostreet...
|
Quote:
|
super . l- am mai vazut la spalatorie pe expozitiei . arata incredibil bravo . asa miar place sa il fac si io . si cred ca tot 1.5 dci este si asta
|
sa bagi 29.000 euro in ia !?! nu mas risca si nici nu am oricum e super masina
|
29000?.....eu nu cred ca a bagat atat........nu va mai luati dupa reviste ca aia baga de la ei la greu sa para subiectele cat mai senzationale!
|
atata s-a laudat omu ca a costat masina...atata a scris revista...care`o pb?Daca omu sustine ca a bagat un m3 in ea...ok ...bine ca a avut de unde :)
|
cine are 29 de miare + 8 mii cat e masina... adica 37 de miare nu-si ia logan !
o fii pus aia un 0 in plus... 2900 suna plauzibil :D |
pana in 10 mii cred ca s-a bagat in el
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning