Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Pentru KOK - Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/29805-kok-ploiesti.html)

DONU' 08-02-07 11:31

Re: Pentru KOK - Ploiesti

Multa sanatate Pablos!
Te sun zilele astea!
Soarta nu se poate schimba, insa oamenii raman oameni si la bine si la greu!

Pitu 08-02-07 20:47

Quote:

Originally Posted by kok-206 (Post 736387)
-------------------------------------------------------------------------

SALUTARE PRIETENI!
SUNT KOK-PAUL SI VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU CE A-TI FACUT PENTRU MINE,CHIAR M-A IMPRESIONAT SI NU MA ASTEPTAM LA ASA CEVA.CLUBUL SI NU NUMAI,UNITATEA,OMENIA,INTELEGEREA SI BUNATATEA SUFLETELOR VOASTRE AU INSEMNAT ENORM DE MULT PENTRU MINE.
VREAU SA STITI CA ACUM SUNT ACASA,SUNT MAI BINE.FAC TRATAMENT DE RECUPERARE FIZICA LA PICIORUL DREPT...
NU AM CUVINTE DE MULTUMIRE,DAR SA STITI CA VA VOI CAUTA PE TOTI CARE A-TI FOST ALATURI DE MINE SI VOM DISCUTA.
NU OBISNUIESC SA STAU PE FORUM ,DAR IN CAZ CA VOI VEDETI MESAJUL,NR.MEU DE MOBIL ESTE 0788.777.308
MULTUMESC SI...DRIVE SAFETY

tu sa fi sanatos nu ai pt ce sa ne multumesti. o sa fie bine , insanatosire grabnica!

orlando 09-02-07 00:08

Quote:

Originally Posted by kok-206 (Post 736387)
-------------------------------------------------------------------------

SALUTARE PRIETENI!
SUNT KOK-PAUL SI VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU CE A-TI FACUT PENTRU MINE,CHIAR M-A IMPRESIONAT SI NU MA ASTEPTAM LA ASA CEVA.CLUBUL SI NU NUMAI,UNITATEA,OMENIA,INTELEGEREA SI BUNATATEA SUFLETELOR VOASTRE AU INSEMNAT ENORM DE MULT PENTRU MINE.
VREAU SA STITI CA ACUM SUNT ACASA,SUNT MAI BINE.FAC TRATAMENT DE RECUPERARE FIZICA LA PICIORUL DREPT...
NU AM CUVINTE DE MULTUMIRE,DAR SA STITI CA VA VOI CAUTA PE TOTI CARE A-TI FOST ALATURI DE MINE SI VOM DISCUTA.
NU OBISNUIESC SA STAU PE FORUM ,DAR IN CAZ CA VOI VEDETI MESAJUL,NR.MEU DE MOBIL ESTE 0788.777.308
MULTUMESC SI...DRIVE SAFETY

Chiar daca nu fac parte din clubul vostru pot spune ca am stat cu inima cat un ghem si am intrebat in stanga si in dreapta,ce s-a intamplat,cum s-a intamplat ptr ca stiu ca nu este deloc usor sa treci printr-un asemenea accident...
Stiu ca este greu sa te mai urci acum la volan dupa cele intamplate dar daca vei merge prudent si vei da uitarii ce a fost va fii mai bine...si acum ai nevoie de prieteni...ai nevoie de baietii astia cu care impartasesti tu aceleasi hobby-uri ;)
Numai bine ,si sa aud peste o luna ca esti bine sanatos,si ca ti-ai revenit pedeplin ;)
Multa sanatate!

somebudyy2002 10-02-07 12:57

De cunoscut personal nu te cunosc dar sincer ma bucur ca esti bine...Insanatosire grabnica!

momo 11-02-07 21:13

Am vorbit in seara asta cu Pavlos si imi spunea ca maine merge la Spitalul Pantelimon, se interneaza, pentru a face inca 2 operatii la picior.

Toti ce vor sa mearga sa-l vada sunt pot merge doar daca il vor anunta inainte pe telefon la: 0788 777 308

Inca o data pentru cei ce nu stiu, numele lui complet este Pavlos Evanghelidis.

Multumesc.

F_L_R 14-02-07 22:55

-Ne bucuram cu totii ca esti bine....suntem alaturi de tine incontinuare orice ar fi. Tu trebuie sa treci peste acest moment greu din viata ta . No Speed este aici prin mine si prin ceilalti membrii ai clubului si daca te putem ajuta cu ceva nu trebuie decat sa ne ceri.
-All the best!!!!

All times are GMT +2. The time now is 12:13.

- Copyright 2026 4Tuning