![]() |
Re: Pentru KOK - Ploiesti
Multa sanatate Pablos!
Te sun zilele astea! Soarta nu se poate schimba, insa oamenii raman oameni si la bine si la greu! |
Quote:
|
Quote:
Stiu ca este greu sa te mai urci acum la volan dupa cele intamplate dar daca vei merge prudent si vei da uitarii ce a fost va fii mai bine...si acum ai nevoie de prieteni...ai nevoie de baietii astia cu care impartasesti tu aceleasi hobby-uri ;) Numai bine ,si sa aud peste o luna ca esti bine sanatos,si ca ti-ai revenit pedeplin ;) Multa sanatate! |
De cunoscut personal nu te cunosc dar sincer ma bucur ca esti bine...Insanatosire grabnica!
|
Am vorbit in seara asta cu Pavlos si imi spunea ca maine merge la Spitalul Pantelimon, se interneaza, pentru a face inca 2 operatii la picior.
Toti ce vor sa mearga sa-l vada sunt pot merge doar daca il vor anunta inainte pe telefon la: 0788 777 308 Inca o data pentru cei ce nu stiu, numele lui complet este Pavlos Evanghelidis. Multumesc. |
-Ne bucuram cu totii ca esti bine....suntem alaturi de tine incontinuare orice ar fi. Tu trebuie sa treci peste acest moment greu din viata ta . No Speed este aici prin mine si prin ceilalti membrii ai clubului si daca te putem ajuta cu ceva nu trebuie decat sa ne ceri.
-All the best!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning