![]() |
Re: Radare in Brasov
Quote:
|
Niezhau astept din zi in zi sa primesc avizu de predare a carnetului :(
|
deja ai strans bonusul???
|
azi la 11.30 noapte la Ceasu` Rau radar sa ma @#$ in gura lor de !@#$%^ pt. 70km/h.
|
Quote:
|
din pacate
|
Nu sunt din Brasov, ca atarare poate cineva sa-mi zica ce inregistreaza camera de la Spitalul judetean.
Merci |
EKG-ul .
|
Quote:
|
viteza cu care se deplaseaza ambulantele prin intersectie :))
|
Nu sunt in brasov dar totusi eu zic ca e bine de stiut pt cei ce circula mai des prin tara
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...detectorul.htm |
Quote:
|
"Big Brother" de Brasov
La inceputul lunii viitoare se preconizeaza punerea in functiune a unui complex sistem de supraveghere video, care va monitoriza atat intersectiile considerate cele mai aglomerate, cat si alte zone din municipiul resedinta de judet. Viceprimarul Miklos Gantz a anuntat ca acest sistem va integra si patru radare. Am gasit si eu articolul asta pe net. A mai auzit cineva sau este doar un articol de dragul de a umple ziarul ? |
de auzit se aude de mult....unde e problema :)
|
pai problema e ca s-ar putea sa iei un radar si nu stii de unde :D.si te trezesti cu surprize prin posta :))
apropo stie cineva pe unde stau gaborii cu radaru in triaj mai nou?inainte stateau exact acolo unde e ratu.acuma vad masina care ii opreste dupa pod in craiter , da radaru nem.ce dreq fac astia stau in boscheti cu radaru afara? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning