![]() |
Re: Renault Clio 2
eu raman clar impotriva manerelor rosii...oglinzi...si ce vroiai tu sa faci. Daca faci totul alb si doar jantele rosii eu zic ca o sa arate chiar bine... Manerele si oglinzile rosii...parca nu sunt de acolo...parca nu ai mai fi avut 10 lei sa dai pe autocolant sa le faci si p-alea si au ramas culoarea masinii...Intelegi tu ce vreu sa zic :lol:
|
:)) daa
|
la clio 2 nu se pot taia arcurile de pe spate deoarece sunt conice la amandoua capetele.se gasesc arcuri FK 35/40 sunt vreo 400-450ron sau reglabila ta-technix 1300ron.bafta in continuare
|
da , faza e ca suspensia reglabila de diesel nu se potriveste pe benzina si invers , deci tre ai grija ce cumperi :lol:
|
Nu am auzit asta pana acuma... dar voi vedea cand o voi cumpara..ms oricum
|
Quote:
cine ti-a spus povestea asta? |
bine , cine ma crede bine , cine nu , iar iarasi bine , incearca tu si o sa vezi !
|
La amortizoarele fata distanta dintre gaurile amortizoarelor este diferita in functie de motorizare, poate fi de 52 sau 58 mm.
Pe spate sunt la fel. |
bai nurburing de ce i`ai zis ma ..nu tre sa te mai complici
|
Quote:
te dau 10 km la vara cu vechea mea suspensie cu amortizoarele intarite 25% si arcurile -60mm.....si iti garantez ca ramai fara pietre la rinichi. Asta 1. 2.....e foarte posibil pe asfalt rece si un pic de gaz inutil folosit....s-a o cam zgudui. |
Quote:
1.4 8V are 52mm si nu poate primi bolt on suspensia de dCI...dar daca gandesti un pic....se fac mici ajustari ce nu pun viata in pericol si o montezi. Desi exista si kituri dedicate pe 52mm |
Nu am auzit inca v-am spus dar o sa ma interesez....
|
alegerea tie iti apartine.
Eu am oferit niste informatii tehnice pe care nu le stiu toti. Cine vrea sa invete sa bage la cap, bine....cine nu.....sa fie sanatos |
Multumesc frumos pentru informatii.....daa e bine sa mai si inveti cand nu stii ....
|
Quote:
din cate stiam se pupa/.......caroseria fiind aceeasi!poate ca intre benzina si motorina sa fie diferente!in orice caz.....caroseria este aceeasi!pana si megane-ul rs fata de unul 1.9dci imparte aceeasi caroserie,cea de rs fiind un pic mai ramforsata! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning