![]() |
Re: bz03tzi
si inca ceva daca are cineva carburator dublu corp pe gaz mar interesa unde este gaurit
|
Iti trebuie set motor sau poate scapi doar cu un set de segmenti :-)
|
ai facut pus furtunul de la recirculare gaze,care vine din capcaul de culbutori?
daca da,s-ar putea sa se fi strangulat,si a facut presiune,asa am patit eu :D |
sal .asta am facut am pus furtunul de la duza printro teava direct la gazele de la capacul de la chiuloasa fara sa mai bag si in carburator .prima oara a fost testata cu teul ala si nu am patit nimic ,maine sa pun iar teul ala si sa vedem daca merge ms pentru sfat
|
merge acum nu mai da ulei am pus teul la locul lui .problema este cum il fac pe gaz ?ms de sfat raman dator de cinste
|
am pus un mixer pt gpl si merge bine dar sa vad ce consum o sa am bfta
|
Frumoasa Dacia asta am vrut sa o cumpar , dar se vanduse sa o stapanesti sanatos si poate in aprilie ne vedem toti din Bz la o intalnire !
Bafta si numai bine ! |
Quote:
|
Quote:
Bafta tuturor ! Scuze a trebuit sa dau edit tocmai am gasit iar masina , e vechi anuntul dar ca sa nu existe dubii ! http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...-10841423.html |
a fost pusa de un prieten la vanzare k avea 2 masini de dat si cand suna cineva sa intrebe zicea k sa dat dacia dar are altele la vanzare poate face o intalnire intr-o zi
|
2 Attachment(s)
nu am avut timp sa fac poze astea sunt din calculat
|
4 Attachment(s)
am facut si cateva poze
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
O filmare?Sa vedem cum merge motorul cu acest carburator.Weber 32 DIR ???Si eu am pus dar ceva nui in regula la mine nu merge cum trebuie al meu Weber 32 Dir 21
|
Quote:
Bafta sper sa te ajute ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning