![]() |
Pe cat punem pariu ca ,.... mai gasesc ceva informatii pe la colectionari ???
|
Santose, ai o placere nebuna de a zgarma in ***...
Apropos, vand zgarmator in *** sub forma de furculitza mai mare, cu tepii indoiti aleatoriu in toate partile, pt o mai buna zgarmare! :wink: |
Vand aberatii de pe forum. Livrare prin direct-mail.
PS sau schimb cu info despre fetitza de pe DN1+diferenta :wink: |
stiu , ai dreptate ... de aceea .. am reusit sa-mi vand curiozitatea deci .. nu mai caut informatii ..
asta e... asa-s eu ... curios.. Vand curiozitate la kg , 0.1 lei kilogramul... scump ? |
vand una bucata colectionar gasit in mina de carbune
|
vand fum de tigara marlboro lights sau schimb noroi de pe bocanci pe curiozitate si insistentZa!
|
ce-mi plac subtilitatzile... :wink: ...keep up the good work :P
donez pachet gol de tigari |
ouch :rolleyes2
PS mare tam-tam pentru un *** :paper: |
Re:
Quote:
|
Vand accesorii pt. Dacie:
Carton pt. radiator pt. iarna: 50000 buc vand praful de pe masina ca nu mai am nevoie de el vand kilometrii de la bord dau la schimb masina cu un Ferrari cumpar caldura pt. masina vand zgarieturile, indoiturile din diverse locuri de pe masina vand curent electric de la baterie 1000$ KWh vand uzura piese cumpar zgomot suplimentar de la motor vand noxe vand derapaje controlate vand vacuum vand calamina 1000000 gramul la urmatorul schimb vand uleiul cu doar 500000 vand turbulente aerodinamice vand spatii dintre elementele de caroserie vand zgomot tacheti cumpar imagine marca vand femeile de pe bancheta din spate (la colt) vand florile de gheata de dimineata de pe parbriz (numai la buchet) vand stres provocat de masina preturi avantajoase rog seriozitate |
vand febra musculara
= cumpar cerceii pe care mi i-a luat santos |
Vand cabane de vanatoare in toata romania ! 074NASTASE
|
vand curse (masini de sute reni putere) :suspiciou la plic.. adaugati doar benzina
pret: sute de mii de euro |
ofer moka compot de alune ambalat la borcane de lemn.
nu mai stati pe ganduri...E MOKA :!: :!: :shock: |
cedez fumul din plamanii mei de aseara.... :) care vrea... sa dea un pm :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning