![]() |
Re: E30 318i touring
Quote:
Am de vanzare f ieftin bandouri de bara fata facelift(cum ai tu)...vad ca ai o problema pe coltul stanga:rolleyes2 |
Angel eyes cu xenon sau devil eyes cu xenon+ sticla clara in ambele variante ?? Ce parere aveti??
M-ar incanta mai mult un devil eyes.Angel eyes cam are toata lumea. |
Quote:
|
Pe la masina sau mai schimbat amortizoarele spate cu tot cu flanse, astept sa imi vina saptamana viitoare kit-ul de xenon pt scurta si un alt nr pt fata.Caut pe cineva care sa imi faca cateva poze mai profi !!!:!:
|
Pune o poza sa mai vedem si noi masina :lol:
|
Quote:
cand mai vii la constanta anunta si tu si facem si niste poze profi, trebuie sa te sune lumea ca te vede prin oras?nesimtitule...:twisted: |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Cateva poze de azi, cu toate ca , camera mea nu scoate culoare in evidenta deloc, iar mi-o face portocalie. Noutati: s-a dus naibi radiatorul , imi trage aer pe langa vas, maine sper sa fac rost de altul, ca am nevoie urgent, si am observat ca roata de pe stanga sta mai aplecata spre interior decat cea de pe dreapta , vineri sper sa rezolv problema si sa scot si cauciucurile de la arcuri, posibil sa o inalt putin de spate pt cateva zile .
|
Te-am vazut in drum spre mare ieri ... Frumoasa masina :> sa ai noroc de ea si sa va bucurati unu de celalalt :D
|
Quote:
|
Ce te face de vrei sa o inalti de spate ? Arata foarte bine asa cum este acum.
|
Quote:
|
Ti-am vazut masina parcata in Mangalia zilele trecute, se face remarcata ;) si sta bine pe roti, mai ales pe spate ai un "wheel gap" destul de mic, bafta man !
|
Quote:
|
Se poate inchide!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning