![]() |
Re: Daewoo Cielo '97
arata super bb tau nici prea mare nici prea mic finut
eu am vrut ceva mai unic |
prefer sa ma chinui o zi intreaga sa montez farurile si semnalizarile numai ca sa am un badboy ca al lui zeus_robert . foarte frumos , la asta ma gandeam de cand am luat masina ..nici macar nu imi trecea prin cap ca o sa arata asa de bine
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
poze :)
|
Frumoasa, dar are nevoie de suspensie si alte jante sau macar astea facute pe alta culoare .
|
Quote:
|
Arata bine masina,dar in continuare sustin ca ar arata altfel cu numarul pus la locul lui si fara eleron:)
|
frumos chiar arata bine cu bb pe spate
|
Quote:
De acord :twisted: |
Arata ciudat cu eleronul integrat si cu cel de deasupra.... Ar merge dat jos ala mare. In rest, o vopsea frumoasa la roti :D
|
frumos...imi place cum ti-a iesit
|
multumesc, eleronul si nr de pe fata acolo vor ramane...mie imi place cum arata asa! :)
|
intr-un fel iti dau dreptate...daca tie iti place e ok...am avut si eu o perioada in care tineam nr ca tine...si toata lumea imi spunea sa-l pun unde trebuie...nu m-a convins nimeni,pana mi-a spus garcea ca daca mai ma vede asa o sa iasa urat...si am fost nevoit sa-l pun la locul lui:D
|
Si eu te sfatuiesc sa pui numarul la locul lui... dar e treaba ta, te vei lamuri singur :)
Un sfat: in spatele grilei se vede stalpul central din fata radiatorului... fa-l negru, sa nu mai fie vizibil, arata aiurea asa. Si scoate bulbii galbeni din semnalizarile fata si spate + semnale laterale de Astra G. |
un sfat bun treaba cu alea galbene din semnale...sunt urate...si nu este greu sa le scoti
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning