![]() |
Re: TNT Tuning Bucuresti
7 Attachment(s)
Poze.
|
7 Attachment(s)
Poze Bora +Bad boy pe care am uitat sa il trec :)
|
Eu sunt persoana care detine masina de mai sus, este foarte ok, sunt foarte foarte multumit, baietii sunt super, depun suflet in munca pe care o fac, ceea ce conteaza foarte mult.
Btw spalata arata mai bine ;) asa ca... o carpa acolo nu strica:), lasand gluma la o parte repet sunt un client foarte multumit. Mersi pentru stickere si pentru cafea. :) next time fac eu cinste sper sa am si bani daca nu iau pe datorie ma treci pe caiet. |
Quote:
|
Este la vopsit, abia astept sa vad rezultatul si apoi sa mai urcam niste poze cu ea vopsita ! :D.
Poate citeste cineva mesajul si ma poate ajuta si pe mine cu niste capace BBS :( sau poate stiti voi de unde sa le cumpar, mi-a promis cineva ca imi trimite si nu mi-a mai trimis, ma rog el zice ca le-a trimis dar de ajuns.. canci. |
5 Attachment(s)
salut as fi interesat dak se poate cat costa reparatzia unei bari aftermarket(lippul NU este detasabil) de bmw e36...
atasez poazele mai jos cu sparturile... si cat ar fi timpul de executzie al reparatiei multumesc!!! |
Quote:
Salut ai Pm |
9 Attachment(s)
Bora vopsita
Opel Calibra bara fata ,bara spate ( in lucru revin cu poze) si bandouri Reparatie la spoilere M tech si M5 |
Spoiler spate Opel Calibra, capota Bmw e46 M3 integral din fibra .+ bad boy look si power dome bmw e 46
|
7 Attachment(s)
pozele
|
4 Attachment(s)
PSD-ul
|
8 Attachment(s)
Prezint o lucrare facuta cu ceva timp in urma la care nu am apucat sa fac poze dupa terminarea lucrari ,dar l-am prins acum la revopsit ,am att cateva poze cu kit-ul si masina pregatite sa intre la revopsit , revin cu poze vopsit
|
5 Attachment(s)
Cateva lucrari noi :
-Opel Astra H -Reparatii spoiler OPC ,si Megane Rs |
TNT Tuning Bucuresti
salut!
cat costa badboy look la un logan? o modificare de bara fata? un porbagaj clean? multumesc! |
Quote:
Bad boy look 200 lei durata de lucru 5-6 ore Pentru bara de fata nu pot spune un pret pentru ca nu stiu ce trebuie facut si ce implica Iar portbagajul este cadou daca colaboram la bad boy si bara . O zi buna echipa TNT Tuning . |
| All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
- Copyright 2026 4Tuning