Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii.html)
-   -   Schimbari pe forumul 4Tuning - Zone comerciale si nu numai (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/290119-schimbari-forumul-4tuning-zone-comerciale.html)

exxpertdetailing 06-12-11 15:31

Re: Schimbari pe forumul 4Tuning - Zone comerciale si nu numai

[quote/]A:Poti sa promovezi topicul cu plata prin SMS sau din 3 in 3 zile sa intri pe topicul in cauza si sa dai UP din butonul de promovare

Q: Cate Up-uri gratuite pot sa dau pe zi in total ?
A: Numarul maxim de UP-uri gratuite pe care poti sa le dai intr-o zi este de 5/24 de ore[/QUOTE]

deci eu nu inteleg
pana la urma poti da up din 3 in 3 zile sau de 5/24 h?

RoByNeT 06-12-11 15:33

Poti da up la 5 topicuri pe zi din 3 in 3 zile. Thread-urile sunt la alegerea ta. Daca ai 10 thread-uri, doar 5 din ele poti sa le ridici pe prima azi. Sper ca m-am facut inteles.

exxpertdetailing 06-12-11 15:35

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 4762462)
Poti da up la 5 topicuri pe zi din 3 in 3 zile. Thread-urile sunt la alegerea ta. Daca ai 10 thread-uri, doar 5 din ele poti sa le ridici pe prima azi. Sper ca m-am facut inteles.

da, mersi, ca imi spargeam capul singur :)

trochi_jr 08-12-11 16:33

eu ni gasesc butonul de UP....am dat si refresh am schimbat si browserul...si tot nu apare....

ZoliaT 09-12-11 08:03

Quote:

Originally Posted by trochi_jr (Post 4766865)
eu ni gasesc butonul de UP....am dat si refresh am schimbat si browserul...si tot nu apare....

Poti sa atasezi un print screen cu felul in care se vede la tine un topic de-al tau cand esti in el ?

BMnWA 09-12-11 11:49

Un fel de upgrade frate cu downgrade..Am dat acuma primu-l up si dureaza de 10 ori mai mult ca inainte,plus ca poate nici nu se intelege scrisul in casuta stai si te chinui sa dai un up la 2 arcrui de bmw.. Era haos inainte,3-4 pagini de up-uri pe zi nici pe ebay nu se postau atatea produse :) , dar din ceva usor , s-a facut ceva complicat,parca pun anunt pe okazii, atata dureaza un simplu up. Nu prea sustin schimbarea asta cu toate ca stiu ca nu se va schimba in viitorul apropiat,dar nici nu ma deranjeaza foarte mult ca nici vanzare multa nu era..

pyttbull 09-12-11 11:56

1 Attachment(s)
uite atasez eu un print , nu gasesc up ..... :???:

julaikos 09-12-11 12:00

Dar īn stānga la quote ce scrie?

trochi_jr 09-12-11 12:49

1 Attachment(s)
print....la cum se vede la mine......nu gasesc de nici o culoare up-ul acela. Ce am uitat sa precizez, topicul nu e deschis de mine, mi la facut un prieten dupa aceea mi-am facut si eu cont si am postat tot pe acest topic. Poate deaia nu imi apare mie....

Paul 09-12-11 12:53

Tocmai ti-ai raspuns la intrebare.

pyttbull 09-12-11 12:53

:D ms julaikos :))) tre sami pun ochelari

trochi_jr 09-12-11 14:26

aaa....spuer.....si nu pot face nimic acum....adica daca vreau sa imi dau up...sau sa promovez topicu.....tre sa imi fac altu....si sa il inchid pe asta?

RoByNeT 09-12-11 14:36

Ia legatura cu moderatorul de pe sectiunea respectiva si iti va comunica pasii care trebuie sa ii faci.

aleks 09-12-11 20:47

Quote:

Originally Posted by trochi_jr (Post 4768548)
aaa....spuer.....si nu pot face nimic acum....adica daca vreau sa imi dau up...sau sa promovez topicu.....tre sa imi fac altu....si sa il inchid pe asta?

Ia incearca acum, iti apare pe topicul respectiv?

trochi_jr 09-12-11 21:05

multumesc moderatorilor, sa rezolvat problema

All times are GMT +2. The time now is 02:21.

- Copyright 2026 4Tuning