Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

ionut.alex63 24-11-11 20:13

Re: Masina Mea Virtuala V2

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4738230)
foarte bine kid si tu Radu la fel ;) si eu am fost astazi cu raducu la dezmembrari :D pe drum cand ne-am intors am vazut un Volkswagen T2 pe marginea drumului cu un afis pe el de vanzare ... ce zic eu omg ma uit la el jante frumusele si motor vr6 3.6 :D 2000 lei ... am mai negociat cu omu si am ajuns la 1800:D ce bine m-am facut cu motor pt caddy. Dupa ce scot motoru caroseria si cu jantele sunt de vanzare daca sunt doritori... sa ma ajunte.Am lucrat si la caddy astazi cu ajutoru lu Robicutz am curatat masina de rugina si vechea vopsea si am dato cu grund acum e alba maine intra la vopsit.....

PS:Equinox daca te atingi de e34 sau e36 te crap sa moara Aurel=))

KrYpToN niste jante mar interesa pe mine pentru 406-le meu.in ce pret le dai?

KrYpToN 24-11-11 20:21

400lei jantele Si gata cu posturile astea daca e sa mai postezi ceva postezi ceva in legatura cu masina ta

R.Equinox 24-11-11 20:40

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 4738230)
foarte bine kid si tu Radu la fel ;) si eu am fost astazi cu raducu la dezmembrari :D pe drum cand ne-am intors am vazut un Volkswagen T2 pe marginea drumului cu un afis pe el de vanzare ... ce zic eu omg ma uit la el jante frumusele si motor vr6 3.6 :D 2000 lei ... am mai negociat cu omu si am ajuns la 1800:D ce bine m-am facut cu motor pt caddy. Dupa ce scot motoru caroseria si cu jantele sunt de vanzare daca sunt doritori... sa ma ajunte.Am lucrat si la caddy astazi cu ajutoru lu Robicutz am curatat masina de rugina si vechea vopsea si am dato cu grund acum e alba maine intra la vopsit.....

PS:Equinox daca te atingi de e34 sau e36 te crap sa moara Aurel=))

In seara asta o sa ai o surpriza...pacat ca nu pot veni cu fordu..de la atatea rateuri s-a spart finala:)))....

In legatura cu caroseria...te ajut sa o indrepti si am de gand sa o iau eu ok?;)..Mai vorbim la tel..

GeO_0pel 24-11-11 20:41

3 Attachment(s)
azi am fost si am luat jantele, iar franele le-am luat de la un prieten care nu le mai vroia, ca a lovit masina si nu mai avea nevoie de frane.

crazy rock 24-11-11 20:44

12 Attachment(s)
salut ma bag si eu ... acm 4 sapt am cumparat si eu un BMW E30 masina a costat 4.500 de euro de atunci am inceput sa bag bani in el i-am schimbat motorul am revopsit-o ...etc acum ma gandeam sa imi cumpar un bmw e36 ... vedem pe viitor

GeO_0pel 24-11-11 20:56

1 Attachment(s)
pt crazy rock-vezi daca e asta:

crazy rock 24-11-11 21:00

Quote:

Originally Posted by GeO_0pel (Post 4738358)
pt crazy rock-vezi daca e asta:

multumesc ... vand ursu si imi cumpar e34 :lol:

GeO_0pel 24-11-11 21:01

cu placere. dupa cum vezi, masina are potential, dar ai grija sa fie si un motor care merita! Bafta!

R.Equinox 24-11-11 21:05

Daca nu terminati cu offu asta iar ne inchide topicul....

Deci gata cu offu va rog..

s0r1n 25-11-11 10:04

3 Attachment(s)
Frumoase masini baietii in special radu si equinox.. Keep up the Good Work !

Vin si eu cu proiectul meu ...

A costat 3500 RON
Jante de Tabla+Cauciucuri de iarna 1150 RON
Masina are lipsuri multe :(

Planuri de viitor:
-Reconditionare
-Jante
-Poate un kit nou
-Vopsea
-Frane
-Suspensii(brate+amorizoare+arcuri)
-Si ce imi mai trece prin cap :D

GeO_0pel 25-11-11 10:17

3 Attachment(s)
bafta cu ea sorin, dar pune poze mai la lumina,,sa vedem si noi ceva mai bine(parerea mea).

decat sa ma risc sa merg cu m5-ul prin oras iarna, m-am gandit ca, daca tot am boala sa-i dau blana, sa-mi iau o siera ca a lui equinox daca nu ma insel, cu 4x4 si am reusit sa-mi iau ceva. singurul lucru: nu are fata! era toata ruginita si am zis sa nu imi dea fata, ca fac eu rost de alta. totul functioneaza perfect la ea. 650 euro m-a costat. iat-o:

killer23 25-11-11 13:56

4 Attachment(s)
Azi am mai facut cate ceva pe la masina:

-O schimbare de look
-Am taiat din arcuri si sa mai lasat

Am dat comanda de far dreapta......Astetpt pareri,critici:lol::lol:

Bafta cu proiectele.

Ps:Am primit la dezmembrari Ford siera

ionut.alex63 25-11-11 14:46

3 Attachment(s)
Astazi am montat usile fata pe masina urmand ca saptamana viitoare sa le vopsesc in culoarea masini.Si tot azi mi-a sosit si motoru VR6 pe care lam montat cu ajutorul unui prieten. Motorul dezvolta 256 de cai (nici nu imi trebuie mai mult la cata soferie stiu eu).

DrifterGT 25-11-11 15:24

3 Attachment(s)
Mercedes-Benz SLS AMG 6.3

Am cam terminat treaba cu SLS-ul. Cāteva poze aici și restu pe threadu slrr.

Acum sunt īn căutare de altă mașină la care să lucrez pe o perioadă mai lungă.

KrYpToN 25-11-11 16:19

3 Attachment(s)
ti-a iesit bine drifter dar .. cam repede ai facuto
caddy prinde forma :D Am cumparat stop stanga si farurile fata de la dezmembrari la fel si portbagaju :D nu am gasit stop dreapta... o sa mai caut :D si am dat jos sigla

All times are GMT +2. The time now is 05:32.

- Copyright 2026 4Tuning