![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
400lei jantele Si gata cu posturile astea daca e sa mai postezi ceva postezi ceva in legatura cu masina ta
|
Quote:
In legatura cu caroseria...te ajut sa o indrepti si am de gand sa o iau eu ok?;)..Mai vorbim la tel.. |
3 Attachment(s)
azi am fost si am luat jantele, iar franele le-am luat de la un prieten care nu le mai vroia, ca a lovit masina si nu mai avea nevoie de frane.
|
12 Attachment(s)
salut ma bag si eu ... acm 4 sapt am cumparat si eu un BMW E30 masina a costat 4.500 de euro de atunci am inceput sa bag bani in el i-am schimbat motorul am revopsit-o ...etc acum ma gandeam sa imi cumpar un bmw e36 ... vedem pe viitor
|
1 Attachment(s)
pt crazy rock-vezi daca e asta:
|
Quote:
|
cu placere. dupa cum vezi, masina are potential, dar ai grija sa fie si un motor care merita! Bafta!
|
Daca nu terminati cu offu asta iar ne inchide topicul....
Deci gata cu offu va rog.. |
3 Attachment(s)
Frumoase masini baietii in special radu si equinox.. Keep up the Good Work !
Vin si eu cu proiectul meu ... A costat 3500 RON Jante de Tabla+Cauciucuri de iarna 1150 RON Masina are lipsuri multe :( Planuri de viitor: -Reconditionare -Jante -Poate un kit nou -Vopsea -Frane -Suspensii(brate+amorizoare+arcuri) -Si ce imi mai trece prin cap :D |
3 Attachment(s)
bafta cu ea sorin, dar pune poze mai la lumina,,sa vedem si noi ceva mai bine(parerea mea).
decat sa ma risc sa merg cu m5-ul prin oras iarna, m-am gandit ca, daca tot am boala sa-i dau blana, sa-mi iau o siera ca a lui equinox daca nu ma insel, cu 4x4 si am reusit sa-mi iau ceva. singurul lucru: nu are fata! era toata ruginita si am zis sa nu imi dea fata, ca fac eu rost de alta. totul functioneaza perfect la ea. 650 euro m-a costat. iat-o: |
4 Attachment(s)
Azi am mai facut cate ceva pe la masina:
-O schimbare de look -Am taiat din arcuri si sa mai lasat Am dat comanda de far dreapta......Astetpt pareri,critici:lol::lol: Bafta cu proiectele. Ps:Am primit la dezmembrari Ford siera |
3 Attachment(s)
Astazi am montat usile fata pe masina urmand ca saptamana viitoare sa le vopsesc in culoarea masini.Si tot azi mi-a sosit si motoru VR6 pe care lam montat cu ajutorul unui prieten. Motorul dezvolta 256 de cai (nici nu imi trebuie mai mult la cata soferie stiu eu).
|
3 Attachment(s)
Mercedes-Benz SLS AMG 6.3 Am cam terminat treaba cu SLS-ul. Cāteva poze aici și restu pe threadu slrr. Acum sunt īn căutare de altă mașină la care să lucrez pe o perioadă mai lungă. |
3 Attachment(s)
ti-a iesit bine drifter dar .. cam repede ai facuto
caddy prinde forma :D Am cumparat stop stanga si farurile fata de la dezmembrari la fel si portbagaju :D nu am gasit stop dreapta... o sa mai caut :D si am dat jos sigla |
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning