![]() |
Re: BMW E46-ANT
[QUOTE=AntRaxD;4766260]
Quote:
|
8 Attachment(s)
Nu am mai trecut de mult pe aici.am fost cam ocupat cu munca si ale mele...o sa pun ceva poze cu masina cum arata acuma,grila din capota mio disparut pur si simplu,am lasat-o noapte in strada si dimineata minune.asta e sapt care vine trebe sami ajunga grile altele cromate.o sa le colantez cu folie carbon si mislocul o sa il fac negru mat.jantele din poza le-am achizitionat aseara la bani de cauciucuri zic eu.jantele sunt oz,cauciucuri dunlop foarte bune 205x65x15 la pretul de 400 ron.eu zic ca or meritat bani.o sa le tin pe post de jante de iarna.pt vara o sami iau ceva cu j mare.ce sa ma zic.Va doresc tuturor un AN NOU FERiCIT si LA MULTII ANI
|
Va rog frumos sa nu va legati de semnul de M dupa portbagaj.nu am de bmw sal schimb si fara arata aiurea,porcaria dupa plafon am incercat so dau jos dar nu stiu cum ii lipita dar se tine al naibi de bine.o sa ramana asa pana o so colantez.numarul trebuia sa fie ANT dar pe cand am mers sa scot nu or mai avut nici adi nici ant.si o zis ca are ceva 13-ADR...sper sami poarte noroc
|
ceva site cu body kit pt e46 imi dati si mie.nu sa fie mii de euro.pret accesibil.ms
|
Foarte bine ca ai scapat de eleron, prelungiri, felicitari. Mai ai inca putin si o aduci pe "linia de plutire", asta daca te razgandesti in privinta body-kit-ului
. Nu stiu cati, in locul tau, ar fi cumparat masina... La multi ani. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
mi-a oferit cineva un volan pt masina mea poza 1...la 150 ron stare perfecta se merita sa il montez pe e46 in loc la ce am eu poza 2.un raspuns va rog.o sa arate cumva sau o sa arate ca si un e36?
|
acel scoop de pe plafon lasal asa,cel mai important lucru care ar trebui sa il faci acum este sa vopsesti masina,cu paintjobul ala ,arata asa cuidat
Eu zic sa lasi volanul original ,cel din poza 1 este de e36 si nu prea ar arata bine pe e46 |
Masini foliate sunt mii. Uita-te numai cate taxiuri foliate sunt in jurul tau. toate.
Desenul de pe masina ta e unic, si nu e deloc urat. Pacat sa acoperi capota, se completeaza bine cu lateralele, foarte bine. Nu toata lumea trebuie sa aibe o masina clean,low etc, fa-o cum ti-ar placea tie s-o vezi dimineata cand te duci la ea in parcare. Nu da doi bani gauriti pe cei care-ti spun ca daca faci altfel decat vad ei zilnic inseamna ca e urat. Urat e doar ce nu-ti place tie. |
Quote:
|
Tie sa-ti placa, vezi tu, oricum colantul se pune, se da jos, daca e de calitate si montatorul un profesionist, vopseaua de dedesubt n-o s-a fie afectata.
|
Quote:
|
E volan de e46, l-au folosit o perioada, dupa '98, dupa care i-au schimbat designul, nu era chiar cel mai reusit...
Si da, treaba aia de pe plafon chiar e cam in plus.. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:00. |
- Copyright 2026 4Tuning