![]() |
Cu siguranta ca le plac banii chiar foarte mult,mai sunt si exceptii dar cam rare :P
Cel putin la mine in liceu,ai succes garantat daca vii cu masina la scoala,ai un telefon smecher...etc |
cand am zis ca-mi plac banii nu m-am referit la banii cui imi plac;) de zis este k eu imi bac banii SINGURA! nu stiu cate mai sunt asa ... si DA ...in GENERAL fetelor le place sa fie intretinute ...dar stiti k intotdeauna mai exista un dar....(blueEyes-iar mie lene sa schimb useru:P)
ciao |
o intreabare
cand ma plimb cu masina agats 2-3 fete pe zi dar cand bag masina in servis o saptamana nu agats nici o fata dece o fi? |
Quote:
|
Quote:
sper sa fie bine asa am gasit si eu ce ins \"quote\" in lb romana |
crez ca o sa tie da doar cu geanta in cap ar fi bine daca era doar asta!!!!!!!!!!!!!!:):):):)
|
eh,femeile vor dragoste,tandretze,bal,bla.dar totul se rezuma la bani
|
:lol: sry 4 you kemal :)
nush daca totul se rezuma la bani.. acum depinde.. anyway.. gelozia.. aia-i grava.. cel putin in cazul... meu .. sau al ei :) |
dar baiat traind pe banii fetelor atzi vazut...?
nu intotdeauna dar traiesc linishtit pe banii vecinelor...rareori prietenei...shi a altora... |
Re:
Quote:
:weirdface :raving: :boxing: :boxing: :boxing: :punch: :punch: :punch: :punch: m'am saturat de baieti materialisti!!!! :chainsaw: |
exista ? si chiar in cazul in care..
hai sa facem o balantza.. femei materialiste / barbati materialisti .. |
bey... femei care sa stea cu mine pt. bani nu prea am intalnit :lol: :lol: :lol: insa barbati.. au fost cativa :lol: :lol: :lol:
|
ahaa... deci au fost.. si .. femei .. :) ai zis .. :P nu prea au fost :D
deci .. 1 cel putin sotto :) congratz =)) |
:!: nu cred ca sunt mai multi decat 5 la suta baieti materialesti :!:
:!: dar sunt sigur ca sunt 95 la suta fete materialeste :!: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning