Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Club Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/2894-club-dacia.html)

UniculSGM 01-02-05 21:36

7 Attachment(s)
Ultimele mele achizitii:
pt cunoscatori : -este o axa pe 320 grade
-vibrochen usurat,lustruit si echilibrat.

P.S. Frumos 12 Gordini-ul lui Nea Nicu.

lancerEvo 01-02-05 22:42

SGM tu unde faci toate lucrarile astea??? cum ai usurat arborele cotit?de echilibrat cum l-ai echilibrat?
p.s. scuze daca ti se par stupide intrebarile da inca nu prea stiu cu de astea la motor, adik stiu cam ce ar fii de facut, da nu si cum :cry:

UniculSGM 01-02-05 22:51

In Bucuresti, la Faur am facut toate astea. Vestea proasta este ca in 2-3 luni Faur se inchide :x . Mare pacat...

DnI 04-02-05 23:33

2 Attachment(s)
in caz ca o sa va intrebati de ce fuge SGM`ul, aveti mai jos si raspunsul...
inima acestui motor este un ulei special conceput pentru motorsport, nu-si va face probleme la turatiile ridicate pe care se bazeaza... in curand noul motor este pe vine...
incalziti motoarele :lol: :lol: :lol:

SiloS@1300 05-02-05 00:28

lancer evo , nu ai raspuns la intrebarea referitoare la dungile stil gordini .

Zi repede cat ai dat pe ele ca vreau si eu sa imi pun asa ceva dupa ce vopsesc masina .

lancerEvo 05-02-05 00:49

1 Attachment(s)
ti-am raspuns mai cu ceva pagini inainte...
inca o data! aprox 300 ca numa colantu m-o costat manopera o fost moca, cam 500 te-ar cost normal la firma de advertasing!
caracteristici...iti zic latimile ca lungimea se masoara usor: 3 cm aia subtire si 8 cm aia groasa!, distanta intre cele doau linii paralele 2 cm, arcu de cerc pt capota se face in Corel, tangenta la acest arc de cerc este la 10 cm de coltu superior(vezi poza pt lamurire), pe portbagaj vin drept puse!

Doc 05-02-05 01:13

parca se face si niste reclama aici.. :twisted:

COObra 05-02-05 09:03

1 Attachment(s)
pentru cine intereseaza tiparul dungilor Gordini...

lancerEvo 05-02-05 15:47

mama ce nervi am bine ca acuma apare si asta dupa ce mi-am facut dungile... :evil: atata am cautat pe net asa ceva!

UniculSGM 08-02-05 00:45

2 Attachment(s)
in lucru

cristy_4speed 09-02-05 00:01

cazanul meu!

4 Attachment(s)
este o Dacie 1310i din 2003
nimic modificat dar am in plan sa gasesc pe cineva sa ma ajute cand o sa am bani disponibili..(prin vara)
am muzica cat de cat aceptabila cd sony x-plod cdx-l380x 4 boxe statie kenwood si sub-wofeer......
pedale din vitan
schimbator de viteze la fel.....
aaaa cap de toba prelungiri la bari etc.....(porcarii a la vitan) dar sper pe viitor sa o fac si eu cat de cat
bafta all!!!
oricum TOT RESPECTUL PENTRU SGM!!!!

UniculSGM 10-02-05 23:06

5 Attachment(s)
In lucru. I'll be back, beware 8)

masterus 11-02-05 07:44

Am shi eu o baba de Dacie din '80 :oops:
Am schimbat motorul cu unul de 1400, ras chiuloasa cu 2mm, dublu carburator Weber, pompa de benzina schimbata(habar nu am de care luata de la cimitirul de masini),inlocuit elicea de la radiator cu 2 electrice, marit debitul la pompa de ulei, evacuare inox, filtru de Nova :?:
Cutie de viteza in 5 cu ceva modif. la pinioane ( nu ma intrebati ca nu m-am ocupat eu de ea :oops: )
Arcuri ceva mai tari pe fata.
Exterior: Inlocuit farurile cu unele duble(avea simple shi nu imi placeau)
Barile din plastic (care se sparg f.f.repede) :chainsaw:
Folie pe geamurile spate shi luneta.
In general sunt multumit de performatele masinii dar:
Franele sunt de modificat, fuge de spate la frane bruste :anger: , este prea innalta pentru gustul meu (zici ca este 4x4) :nervious: .

Ash schimba motorul cu unul mai puternic. Am iteles ca se potrivesc cele de Renault 5 Apline sau de Golf 2. Ce sa fac la frane(actual sunt cele stock). Se merita(ca performata) inlocuirea jentilor?(actual cele stock)

CT-05-DGP 14-02-05 12:57

1 Attachment(s)
Asta e masina mea care mi-a mancat 4 ani din viata am avut-o de noua ..bani am bagat in ea ....cat se vede dar mai mult la interior ...muzica mp3 player panasonic si 4 boxe pioneer din cama accelerate ...varf de gama ...urmeaza un tub si statie jbl .despre motor e bun chiar ff bun si are 80.000 km si fuge poza e de anu asta cand am fost la munte ..asa ca astept parerile voastre ....critici mistouri ..si aprecieri chiar sugestii ..o sa mai fac ceva poze ca am mai modificat ceva la ea si mai am de munca destul

UniculSGM 14-02-05 18:56

1 Attachment(s)
Azi la garaj.

All times are GMT +2. The time now is 01:08.

- Copyright 2026 4Tuning