Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   noul cod rutier, un mare .....! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/28730-noul-cod-rutier.html)

ar 79 dix 17-03-07 14:25

Re: noul cod rutier, un mare .....!

Quote:

Originally Posted by Aelius (Post 802912)
Tin sa te contrazic la faza cu gaborii.Io am vaz o politista:!: care i-a saltat la unu talonu.Si nu avea cine stie ce roti.Eu unul nici nu le-am remarcat,dar gacica i-a zis dupa 2 sec ca daca nu cumva le are trecute in talon, pa...........

care era blonda sau bruneta? astea 2 is date dracu! leam vazut si eu, nu au mila de nimeni.
dar eu ziceam ca daca sterg acolo unde scrie dimensiunea cum mai stie ea ce dimensiune are guma ca doar nu le cunoaste ea pe toate, vine cu metru si le masoara in tzoli? oricum daca vrea sa itzi gaseasca nod in papura, gaseste!

BULLETTT 17-03-07 18:42

Faza cu e stersu e buna...un preten si-a pus jenti pe 16 si ii freca pe spate..si cum tot a frecat s-au sters dimensiunile..si nu a avut probleme cu bocterii

Aelius 17-03-07 22:35

Nu a avut din ignoranta gaborilor, caci la o adica au dreptul sa-ti retina masina daca au vreo suspiciune pana isi dau seama ce e cu rotile.Ca sa nu mai spunem ca pot sa se ia si de lipsa dimensiunilor (ca si in cazul foliei de numere de ex) adica se pp ca ai vrut sa incalci legea,ba ii mai scotoceste si pe producatori......
ha haaa treaba se poate complica foarte daca vrea cineva si nu are de lucru....
In alta ordine de idei,domnisoara politista era satena mi se pare.Orium pe mine m-a frapat faptul ca are ceva ochi si atitudine occidentala ca sa zic asa.Ai calcat in strachini->ai pus-o.Se vede ca e sange proaspat.......Pacat ca sunt indrumati de putreziciunile alea dinainte.Si daca vor tot nu pot fi profi si echidistanti ca sar aia cu gura pe ei.oricum am deviat de la subiect.Uite cum maa enervat iar:evil:

absstrakt 17-03-07 22:39

la masina nu are ce sa iti faca. ai platit`o si intra sub incidenta legilor legate de proprietate. nimeni nu poate sa iti deschida portbagajul (fara mandat in acest sens) sau sa iti puna sechestru pe masina. ce poate face maxim e sa iti suspende dreptul de a circula (pe care tot ei ti l-au dat) luandu-ti talonul.
apropo...are cineva folie si in fatza pe geamuri si a fost oprit fara sa se ia politistul de aceasta problema? banuiesc ca si asta tine de noroc..dar sunt curios ca vreau sa`mi pun si in fatza

NEo007 18-03-07 10:22

m-a oprit de 2 ori. Prima data nu a avut nici o treaba. in schimb m-a oprit ieri...a spus ca data viitoare imi ia talonul :">

Aelius 18-03-07 18:04

Quote:

Originally Posted by absstrakt (Post 803642)
la masina nu are ce sa iti faca. ai platit`o si intra sub incidenta legilor legate de proprietate. nimeni nu poate sa iti deschida portbagajul (fara mandat in acest sens) sau sa iti puna sechestru pe masina. ce poate face maxim e sa iti suspende dreptul de a circula (pe care tot ei ti l-au dat) luandu-ti talonul.
apropo...are cineva folie si in fatza pe geamuri si a fost oprit fara sa se ia politistul de aceasta problema? banuiesc ca si asta tine de noroc..dar sunt curios ca vreau sa`mi pun si in fatza

io am umblat cu folie 3 ani si nu m-a intrebat nimeni de sanatate.(in cond in care luam o amenda la cel mult 2 luni,deci m-am intalnit cu ceva gabori nu gluma)

ar 79 dix 18-03-07 18:39

asta este fratzilor, fiecare cum are norocul sa prinda cate un gabor, mai intzelegator, sau mai prost! dar va spun eu ca vin astia din noua generatzie, cu care nu prea mai ai ce face, astia fac cam ce zice legea, nu prea potzi sa te intzelegi cu ei.

Aelius 18-03-07 21:47

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 804668)
asta este fratzilor, fiecare cum are norocul sa prinda cate un gabor, mai intzelegator, sau mai prost! dar va spun eu ca vin astia din noua generatzie, cu care nu prea mai ai ce face, astia fac cam ce zice legea, nu prea potzi sa te intzelegi cu ei.

Ai dreptate.Incredibilul se produce.Nam crezut ca o sa prind ziua can o sa fiu taratat in strada la fel in rom si in ger.Bine dif este ca aia din vest stiu sa fie mai politicosi si vb corect limba.Bine au niste proceduri mai clare pe care si le insusesc si tot procesul devine natural si pe alocuri agreabil(daca nu calci tare pe bec)

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning