![]() |
Re: vand pleoape pt multe modele
pt astra G pleoapele sunt negre
|
greu cu pleoapele ..la poza ma refr .. mai rabda oleaca sa mia duc cablu de date sa fac o poza la catalog .. ca nu vad cum ti as face rost altfelL*
|
pt E46 am la 40 euro set din plastik originale ...
|
Fritz tata,nu-mi dai si mie un raspuns?
|
pentru renault megan clasic an 2001 ai ceva si la ce pret?
|
La Megan Am Raspuns In 2 Locuri .. Daca Sti Tot U Uitat Te Ter Rog Pe Celelalte Anunturi ..
|
2 Attachment(s)
pt noul leon zici nu ?
nu gasesc nimik cu toate ca acu nu demult mi o vnit unul si i l am reparat .. uite poze ... |
mam uitat peste tot dar nu am vazut preturile pentru renault megan clasic berlina an 2001 , asa ca te rog sa mi le dai si mie daca vrei sa faci vanzare daca nu asta e, mai caut. astept raspunsul tau si daca e sa ai si imi convine pretul cum facem ca eu sunt din bucuresti.
|
deci am gasit doar pe original l megan .. am pus sigur preturi pe un anunt sau 2 chiar ... deci pragurile pe original in jur de 200euro set
bara fata de la 310euro la 470 .. pleoape 60-70 euro triple la 165euro set spatele fusta de la 280 euro in sus ... |
pt golf 4 am din plastik la 500.000 setul
am pe stok |
Da arata bine dar n-are pleoape :),adica exact ce ma intereseaza pe mine.Daca gasesti cumva,sau daca le poti face tu da-mi un pm sau un mail ceva,ca m-am plictisit de cand caut...ms
|
VW Polo 9N3 ?? ceva ceva? pls :D
|
Quote:
|
punto 3 ? ceva copiate ... ?
|
la polo 9n nu gasesc