![]() |
Re: Din 1300 in 12 Gordini
Quote:
|
Dublatele sunt superioare ca si aspect celor intoarse. Sunt de aceeasi parere cu Cristi.
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Aseara mi-a facut tata o surpriza si sunt tare mandru de ea(galerie de Renault12).Si poza cu volanul pe masina.Urmeaza carburator Webber 32DIR,sper sa gasesc mai repede.
|
Quote:
|
Nu se mai aude nimic? ai incercat ce ti-am zis cu scaunele? te-ai apucat sa o demontezi?
|
De demontat nu prea mai pot acum ca a venit frigul,garajul e prea mic ca sa lucrez in el.Masina va fi demontata total la primavara.Cu scaunele n-am facut nimic inca,in functie de ce bani voi avea vor venii si niste scaune.
|
Quote:
|
Quote:
|
Uite aici un volan superb, intradevar e cam piperat scorul, dar arata super super bine
Ai facut vreo pregatire pentru iarna? Ulei in praguri, lonjeroane si alte locatii care pot tine umezeala.... Sau pe perioada rece nu o sa folosesti masina |
Quote:
|
E mai frumos volanul care e acum pe masina:-P
|
3 Attachment(s)
Am inmatriculat masina si am mai facut o achizitie:un carburator dublu corp luat de pe un Volvo 340,dar am nevoie de un chit de reparatie pentru el :D
Acum ma duc la garaj sa montez proiectoarele. |
Sa revii cu poze clar?...de nu ne suparam:)))...
Felicitari pentru Achizitie.. |
Ala cred ca este un Weber DIR 32, ceva de genu am si eu pe masina, este foarte misto:D cred ca este deajuns sa-l cureti, garnitura vad ca e buna... il faci bucati, scoti toate garniturile de hairtie si cauciuc si faci o ciorba din el, cu mult decarbusol, il sufli cu aer comprimat, pui totul unde era... si cox:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning