![]() |
Re: Membrii 4 Speed Squad
Ce fain a fost acolo :P muream dracu de cald si tot forjam motoarele... Am cumparat toata apa de la gagica aia din parcare :P Si asa abia ne-a tinut =))
|
Bine ca nu am patit ca in iunie cand am halit viermi si ne-am si insolat.
Cursele astea dom`le.... |
Quote:
|
va rog ...reisari da? folositi corect limba romana :))
ma ...dupa cum am fost eu exclus din club..a cam durut, dar in fine, multe lucruri care n-ar fi trebuit trecute cu vederea nu au contat, ani in care am ars-o nopti gramada s-au uitat, ca si sticla de cola poshtita in expo mic si in alte locuri, si uite asa cand am intrat intr-o zi pe 4t am vazut ca nu mai figurez in usergrup..barem ala care m-a sters putea sa ma anunte, desi cred ca daca se confirma banuiala mea ca e cine e, il jucam in picioare, ca nu halesc d-astea om mai vedea noi, oricum, ma bucur ca ink ma salut cu lumea pe strada, si o sa vin si la o intalnire, poate chiar azi, numai sa-mi ziceti si mie in timp util ce si cum,k? |
Quote:
9.30 parcarea de la Romexpo din spate. Trebuie sa o stii daca esti vechi. |
pai am zis mai sus..expo mic...hai ca incerc sa ajung...
|
Quote:
|
mai taci ma....n-ai aparut la 9...sic..:))
ai si filtru de gpl sport? astept saa dai o tura, sa vad si eu cum trage munca ta de atata vreme... |
4 Attachment(s)
un mic upgrade folie +jante!
si niste poze...neartistice |
Ce Ford frumos.
Tu cine esti? |
Salut bluey! si ms de aprecieri!
Un vechi prieten,poate o sa ne cunoastem curand! |
Clubul 4ss se reuneste in fiecare vineri seara (fara exceptii).
Poate ne cunoastem si noi daca tot esti membru :) |
e old school member, deci chill
|
Nu sunt membru "cu acte-nregula" sunt un vechi prieten al clubului,statutul de membru care il vezi pe forum nu reflecta foarte mult realitatea.
Voi incerca sa vin, vineri asta sigur nu dar saptamana viitoare voi veni. Locul il stiu daca nu s-a schimbat intre timp, ma voi interesa si de ora! Nu vreau sa par arogant si imi pare rau ca mi-ai inteles gresit intentia mea de va arata poze cu masina. Bafta! |
stai man relax k te mai tine minte lumea :-)
locul e tot ala... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning