Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   SmokeDesign (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/28548-smokedesign.html)

Laju 03-04-07 21:02

Re: SmokeDesign

Care taunus mah?...aia e capri...ba nu...e...stai ca stiu...opel manta...sau...nu mai stiu.....
Intradevar lumea cam belea ochii la taunus....iar la matiz...ii aduna de pe jos...congrats smoke!

strengaritza 04-04-07 01:07

bine mai... felicitari si de la mine pentru ford.
am avut onoarea de a fi copilot de la bucarest pana in cluj...pe acest minunnat bolid:P
am facut senzatie in toate omw urile
p.s. draga smoke:D.. iti fac cadou trusa mea mare de farduri cu oglinda aia misto..pana iti gasesti ceva sa se potriveasca cu masina.. eu demisionez k ma doare gatul cat am facut pe girofarul si pe post de retrovizoare;))
am fost tari ;)

SVLadone 04-04-07 02:32

Smoke,sincere felicitari!!!
Rupe locu' Taunusu' ala......oricum de cand l-am vazut "under construction" ma gandeam ca va arata bestial!
Felicitari inca o data!! Bravo.

smtraxx 04-04-07 09:51

Quote:

Originally Posted by strengaritza (Post 832384)
bine mai... felicitari si de la mine pentru ford.
am avut onoarea de a fi copilot de la bucarest pana in cluj...pe acest minunnat bolid:P
am facut senzatie in toate omw urile
p.s. draga smoke:D.. iti fac cadou trusa mea mare de farduri cu oglinda aia misto..pana iti gasesti ceva sa se potriveasca cu masina.. eu demisionez k ma doare gatul cat am facut pe girofarul si pe post de retrovizoare;))
am fost tari ;)

..hmm..congratz..inseamna ca ai avut privilegiul de a fi prima d-soara care a fost plimbata cu "muscle-u" meu!!
Restul care si-au facut programare, o sa fie invidioase.. :D

AK-ZER 04-04-07 10:56

Quote:

Originally Posted by smoke (Post 831583)
ford taunus 76 ...before and after

foarte tare ... ii sta bine cu botul ala camaro style..BRAVOS Smoke Design shi SMTraxx

strengaritza 04-04-07 13:53

Quote:

Originally Posted by smtraxx (Post 832713)
..hmm..congratz..inseamna ca ai avut privilegiul de a fi prima d-soara care a fost plimbata cu "muscle-u" meu!!
Restul care si-au facut programare, o sa fie invidioase.. :D

he he he... pai mi se pare normal ca sa am acest privilegiu. eu apreciez masina pentru performante & aspect nu pentru sofer, sau alte criterii blondutze. asa ca eram foaarte indreptatita.
pacat ca nu m-a lasat sa o si conduc... desi astept masina dupa ce mai face putina sala..sa aiba si muscle sub capota !!! ei sa ti aminteti de mine si dupa ce e gata :D

fiat500 04-04-07 14:45

Quote:

Originally Posted by smoke (Post 831583)
ford taunus 76 ...before and after

niiice....o mica mare diferenta

smoke 04-04-07 15:55

proeictu not over.... ase ca mai vedem ce se mai face in urmatoarele 2 luni... part time pana la urmatorul show.... sa fie impecabila

lancerEvo 04-04-07 19:09

super super fordu' acuma ca am vazut si pozele "before" foarte tare frate!

D.K.Smoke 04-04-07 22:05

Felicitari Smoke masina e superba din toate punctele de vedere ... e o bijuterie de masina , astept cu nerabdare sa vad ce vei mai face la ea , pana atunci bafta si RESPECT

alexufo 05-04-07 02:04

1 Attachment(s)
o poza memorabila

Cali...nV6 05-04-07 02:05

:D shelby-u cu niste croame si rupe fashu.....

smoke 05-04-07 09:22

vazui si io azinoapte poza... o fo unu care o prins alea 15 min de offline.... ce sa faci.. muinca si oboseala si-au spus cuvantu, Smoke era offline :))

smoke 05-04-07 09:24

damn those paparazzi ! :P

D.K.Smoke 05-04-07 17:10

=)) ...........

All times are GMT +2. The time now is 21:50.

- Copyright 2026 4Tuning