![]() |
re: E36 - New Kitty Cat
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Eleronul.. nu imi dau seama de ce zici. Luminile sunt ok asa, probabil o sa iau alt player care sa aiba portocaliu in gama de culori sau sa aiba direct becurile portocalii... Poate-mi fac curaj mai tarziu sa il leg bine, cand ma duc sa-mi cumpar sigurante pt oglinzi... Cat despre eleron: ai o poza? Eu modelul asta l-as lua... din cate stiu e oem M3, nu stiu cum ii zice. Becuri: ce diferenta e dupa, te jeneaza la condus? Chestie ciudata: Eu nu am acul de consum... si pe computer, e ala cu 7 butoane, cel mai fraier... din cate stiu nu arata consumul. BTW: Nu mai pot seta ceasul... nici cu contactul pus, ne pus, accesorii... nu era setata data, aia m-a lasat sa o setez cand am luat masina, dar eu merg acum pe ora germaniei... |
3 Attachment(s)
Quote:
Eu il prefer pe ..... amandoua :D ! |
Quote:
Tu ai gaurit portbagajul? |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
Sincer mie imi place eleronul ala de M3, nu LTW e M3 GT, LTW (light weight) au toti acum :lol: becurile de la ceasuri sunt de 3w originale, eu am pus de 5, se vad mai...portocalii :D cum sa nu ai acul de consum instant? poate l-a scos neamtul, ca nu cred ca nu ai compartimentul ala deloc in bord. la MID-ul cu 7 butoane ii resetezi ceasul si data tinand apasat pe SET pana clipoceste ora acolo, si apoi il setezi. sau iei bornele la baterie si se reseteaza. cauta un OBC cu 18 butoane de 4 cilindrii (de pe masina cu 6 cil o sa iti arate eronat consumul) cu tot cu mufe (alba neagra) si apoi iti explic cum sa il legi in locul MID-ului. player pune orice, dar sa aiba butoanele luminate portocaliu (mai greu) sau rosu. altfel strica toata ambianta. ps: ptr inspiratie, ai ai tot ce iti trebuie. categoria e36 http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfotos/ |
Quote:
Ce montura au becurile de 5W? Legat de ceasul de consum, Nu e compartimentul... e ceas drept. Masina e din 97 luna a 11a, deci vine cam 98 in acte din cate stiu eu... Posibil sa fi schimbat astia spre sfarsit? Am tinut apasat pe SET pana mi-a venit rau... nu merge. Cu contactul in toate pozitiile. Cat despre OBC, o sa iau unul, si ii schimb index-ul de consum... ca se poate, ca ala are functii suplimentare. Am printat deja diy-ul pt OBC. Intre timp, ii scot mufa de la obc 5-6 minute sau mai bine ii scot siguranta, ca tot o sa umblu acolo, si o sa ma lase sa setez dupa (cand a venit masina, nu era setata data si m-a lasat, ma gandesc ca ma va lasa si acum) Sony-u asta cu care a venit masina are butoanele rosii, e relativ ok, dar e gri deschis... oricum, citeste cd-urile ok, si nu sare... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de recalibrat (ajustat) consumul la o masina 4/6 cil cu OBC 4/6, exista testul 20 parca din OBC. bec d'asta am pus, in link, originale au ceeasi prindere doar ca sunt transparente si de 3w. http://www.narvaromania.ro/becuri-12...w2-1x9-5d.html |
Quote:
Cate becuri imi trebuie pentru bord? Sa-mi comand si eu maine :-) |
ai trei d'alea de 3w (in soclu verde, se scot becurile din ele) ptr iluminat ceasurile/acele, mai ai 2 cu soclu alb/crem, de 1.5 ptr km si service oil/inspection, se schimba cu tot cu soclu, si mai ai fara numar d'alea cu soclu negru de 1.2 ptr martori bord.
|
Quote:
E mica diferenta de consum, cred ca n-o sa ard vre'o siguranta. |
Quote:
|
Quote:
pacat ca nu pot face la fel si la panoul clima, ala manual, cu becul ala lesinat de 1.2 se vad, dar nu asa vii. poate gasesc becuri de aceeasi dimensiune dar de 1.5 sau 2w. cum se vede ala de la switch-ul de lumini, mie nu mi-a mers niciodata de cand am luat masina, l-am schimbat, era ars, 1.2 si alea se vad clar clar. si m-am uitat la panoul de la clima, pe sub el, nu are "conductoarele" alea de lumina dezlipite sau intrerupte. |
Quote:
Cred ca stiu ce vrei sa zici... multe eleroane de luneta vin putin peste plafon... si ai dreptate, asta nu mi-a facut nici mie cu ochiul foarte mult... sa vad ce gasesc, gasii mai devreme 35 euro + 19 euro transport din germania... nu mi se pare exagerat de mult. Vedem. Nu e prioritate, dar e pe wish list. Quote:
Cand o sa am timp (Dracu stie), o sa fac un proiectel cu microcontroler, pentru diverse add-ons... genul - Follow me home - Un telescop in portbagaj si inca un actuator care il arunca... faza naspa e ca eu am pe cheie al 3lea buton setat pt lumina din interior... daca stie cineva cum functioneaza alea cu portbagajul poate replic si la mine efectul... as putea sa las lumina, si auxiliar sa arunce si portbagajul si sa las masina inchisa... desi nu mi se pare foarte practic. - Diverse chestii combinate cu inchiderea, care sa comande diverse. Placa cu microcontroller-ul se poate programa oricum. Astept idei aici, poate facem ceva complex. Intre timp, trebuie sa imi repar geamul electric de pe dreapta... cred ca e dus ambreiajul, face tzac cand apas butonul sus/jos dar nu clinteste, si nici macar nu se mai ridica/coboara cand deschid usa. Din ce am vazut pe bimmerforums, asta ar fi. Ma mai documentez, si cand ma apuc, fac poze, un mic DIY. Maine sper sa vina pivotii aia si bucsile... desi nu trebuia, am luat tot... ce e bun tin de rezerva. Bucsi pline si Pivotii aia cu cauciuc mult... Sunt ceva mai buni desi am inteles ca s-ar duce mai repede, pe drumurile patriei... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning