![]() |
DE CE NU PUI TEKNO O POZA CU ACTUALA TA PRIETENA? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PEACE :peace: |
is tare curioasa de raspuns.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oricum pe el il intereseaza mai mult mashinile decat femeile :x
|
Pai cred ca pe majoritatea de aici ne intereseaza mai mult masinile, de ele stam zi de zi si bagam bani in ele, dar cu ele vin si femeile.
Asta e. |
da!ai dreptate! da`tekno nu are mashina....shi sa tzina mai multla o mashina care nu e a lui decat la femeia lui.....mi se pare....cam.....da` nuju daca e asha.....deapt nu`s sigura.... :?:
|
1 Attachment(s)
statzi ca vine shi raspunsu....
poza cu mine shi cu junkieu meu pitic :hug: PS nu ai reushit sa ma enervezi... :lol: |
poate comenteaza careva! :evil: :evil: :evil:
|
Quote:
Quote:
|
MAI MISTO TIPA DINAINTE CU PIERCINGU!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PEACE :peace: |
hmmm....mai mishto...nu zic nimik....shi mie imi place... :lol: ....da`conduce ca fanu`!
|
Re:
Quote:
gata toipic inchis, junkie cashtigatoare.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: shit.. aici nu-s moderator Ptr tine poate man , ptr mine..... altcineva castiga :D EvLSant0s :D |
4 Attachment(s)
The One !!!
Singura problema e ca orice i-as zice , nu ma crede :D nu ? :P \"Aham... Da da da Desigur... \" :hug: :hug: :wave: :joy: :boogy: |
Va sta bine impreuna. :wink:
|
Multumim :D
|
SANTOS, AI STRICAT CONCURSU :x :x :x
MINIRALLY AKA RALUCA SA ZICEM K DEOCAMDATA ESTE CASTIGATOAREA ( nu va ofticati restu, si santos si minirally au pile la mine) :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: Nu are nevoie de pile ;) castiga si fara ;) EvLSant0s |
++++++ Scoate \"sa zicem\" de acolo ... e degeaba pus :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning