![]() |
re: CRM-mobilul Passat 35i
@Mirel1919: da, am trecut :)
@giksy: deocamdata stau prost cu banii, astept sa treaca sarbatoriile. Si vrea sa fac ceva calumea, nu vreau sa-mi pun lupe, doar ca sa le am. :) @yulika: buza veche este deja pusa pe un golf 3. @GL91ANB: ai PM ;) |
criminala masina...oricum ma asteptam la ceva de genu din partea ta...este exact ce mi as dori si eu:(...sa ai grija de ea fratioru'
|
3 Attachment(s)
Poze... 8)
|
Quote:
Sa ai noroc de ea la maxim |
Superba!E de poster.
|
Foarte frumos!
Asteptam primavara, sa o vedem in toata splendoarea, cu celelalte jante. Felicitari pentru tot ce ai realizat. |
S U P E R B A !
mici detalii mai ai pe la ea si cred ca va fi perfecta. Felicitari pentru tot ce ai realizat la ! |
1 Attachment(s)
Multumesc de aprecieri!
Ce parere aveti, sa fac farurile si proiectoarele asa? |
Quote:
|
Fai doar semnalizarile de pe bara si lateralelel la faruri
|
frumos ce vad aici! Da bine cu farurile si semalizarile galbene, e de efect pe culoarea ta! Lasa-mi si mie un pm cu pretul buzei de seat si apropo am un passat la dezmembrat identic cu al tau(acelasi motor), daca ai nevoie de vreo piesa ceva sa ma anunti!!!
|
da da daaaa .. poate gasesti exact tenta aia de galben , vad ca e putin mai inchis ...
|
1 Attachment(s)
Am tot cautat lege, sa vad ce scrie despre lumina farurilor.. dar n-am gasit nimic concret.
Oricum, ideea este ca oricare ar fi ea, o sa-mi pun folie pe ele! Alta parere.. ma gandeam sa-mi vand jantele mele pe 17" (Borbet E), si sa-mi caut altceva. Schmidt-uri? :???: Ce parere aveti, ar da mai bine? |
Quote:
|
Quote:
Cat despre Schmidt-uri , SUPERBACIUNI :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning