![]() |
Re: TOYOTA Corolla Sedan & Yaris
4 Attachment(s)
Intr-un final a ajuns grila fata... + cateva poze recente
|
3 Attachment(s)
Azi am montat grila ... imi place cum arata! Arcuri next...
|
4 Attachment(s)
Masina o sa primeasca, cel mai probabil maine, strut bar, atat fata, cat si spate!
+Capac pentru bushon de la TRD. :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Azi am montat bara de rigidizare spate...diferenta maaare de tot! In primul rand, caroseria se misca decat foarte putin pe amortizoare, singurul balans facandu-se pe cauciucuri. Ca efect, in curbe, inainte sa pun bara, subvira si luam curbele destul de larg, pe cand acum supravireaza putin, dar asta pana o sa pun si bara de rigidizare pe fata. Puntea spate a devenit mult mai rigida si se simte altfel orice denivelare.
Joi cred ca o sa merg la prima revizie ! |
Din bine in mai bine.
Spor la treaba in continuare. O masina modificata cu bun gust. |
Multam pentru aprecieri :) Joi am programare pentru prima revizie si o sa profit de ocazie, fiind ridicata pe elevator sa pun si bara de rigidizare fata!
Urmeaza arcurile... Uitasem .. am pus si o jucarie d-asta, care-mi place la nebunie http://www.trdparts.jp/english/image...fuel-cover.jpg |
modificata frumos pana acum! strange niste banuti si pune-i arcuri si niste jante pe 16" daca nu pe 17" si o sa ai cel mai frumos yaris...
sanatate! |
frumoasa masina,pana la urma ai montat si celelalte piese(suspensiile+bara de rigidizare pe fata)?
|
2 Attachment(s)
Salut, mersi!
Suspensia este stock, barele de rigidizare le-am montat..atat fata, cat si spate. 18.000 km si masina merge impecabil. Acum ma gandesc la eleronul TTE si stopurile de Yaris TS... |
Intre timp masina a facut 1 an si 24.000 km. Ma bucur in continuare de ea, astept sa treaca sezonul rece pentru urmatoarele modificari...
|
All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2025 4Tuning