![]() |
Re: Manual utilizare Golf IV
salut! va rog poate sa imi timita si mie cineva cele 3 manuale in romana? [email protected]
va multumesc! |
3 Attachment(s)
HS-AS1965 si CJ-01-WOB
Constat ca este destul de usor sa fii ironic atunci cand nu ai nimic de spus ... Nu, nu tin neaparat sa fiu cautat . Nu de alta dar consider ca sunt destul de ocupat , incat sa nu mai simt nevoia de "cautari" in plus . Pentru cei care doresc manualele si alte documente legate de Golf IV , le puteti lua de aici : http://vwforum.vw***.**/index.php?sh...7&st=0&start=0 Le-am pus de foarte multa vreme acolo dar am considerat ca postarea link-ului respectiv aici ar putea da nastere unor discutii de genul "de ce un link catre un forum concurent" asa ca am evitat asta pana acum . Pentru toate documentele care sunt arhivate => dupa ce le download-ati de aici schimbati extensia din .zip in .rar ! nota mod: pt cei care vor mai multe info despre link va rog folositi PM Multumim Pt Manuale |
forumul 4Tuning are optiune de Upload !!
ma gandesc ca era mai usor pt tine daca le urcai aici in detrimentul zecilor de cereri pe care le-ai avut pe privat si pe forumul public. nu era o ironie din partea mea nu te simtii ofensat .;) postul tau a fost editat . nu cred ca vwforum e un forum concurent. dinpotriva e mult ajutator pt comunitatea VAG |
please si la [email protected]
merci |
Quote:
|
sall la toata lumea.as vrea si eu cele trei manuale in romana de la cineva care le are si nu a fost stresat prea tare cu cererile de pe forum.merci anticipat celui sau celor ce-mi vor trimite.sall all. [email protected]
|
in caz ca nu ati observat , manualele au fot atasate in postul lui aryes13 de mai sus!!
click & download ! |
ai fi un super domn daca mi le-ai trimite si mie manualele ptr golf 4, merci mult, [email protected]
|
Quote:
as vrea si eu daca te rog... [email protected] |
damile si mie te rog frumos cele 3 manuale la adresa [email protected]
|
Nu se vede postul asta?
|
Multumesc pt efort!
|
Quote:
|
da de VESIS stie careva cum se instaleaza?????si ce marime are ca eu am unu le 3.1 gb????:sad:
|
Vesis este un manual (program) virtual de reparatii la Golf 4?
PS: Am cautat si am aflat. Scuze de intrebare si mersi pentru informatie. Mare lucru sa ai asa ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning